VTech Storikid uitgelicht

Zoals je onlangs al hebt kunnen lezen slaapt Noè sinds een paar weken in een “groot” bed. Dit was natuurlijk even wennen. En eerlijk is eerlijk, in het begin was het een kleine struggle. Maar sinds wij de VTech Storikid gebruiken slaapt ze als een engeltje en is het naar bed brengen gewoon een genot. Wil jij een Storikid winnen? Lees dan snel verder.

Peuterkamer Noé

Slaaproutine veranderen

Toen we voor Noé besloten een een-persoonsbedje aan te schaffen wisten we dat het hele slaap/bedtijd routine verhaal weer zou gaan veranderen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik dacht dat dit allemaal wel mee zou vallen. Maar helaas viel het toch wel een klein beetje tegen. Vooral haar slaapje tussen de middag was het lastigst. Ze viel niet zo makkelijk in slaap als voorheen en besloot dan te gaan spelen in plaats van slapen. Na een week struggelen ontving ik tijdens het VTech bloggersevent de Storikid. En uiteraard hebben we die gelijk in gebruik genomen.

VTech Storikid

Wat is een Storikid nu weer?

Het klinkt inderdaad wel heel spannend hé? De naam verklapt het al een beetje. Het is een soort muziekdoos maar dan a la 2019. De Storikid verteld verhaaltjes, speelt liedjes af en heeft ook een hele leuke projector waardoor er op het plafond leuke animaties te zien zijn. In totaal staan er meer dan 45 liedjes en verhaaltjes op (en dit is zelfs via de computer nog verder uit te breiden!).

VTech Storikid close up

Om 19.00 is het bedtijd. Na het tandenpoetsen en de pyjama aantrekken lopen we samen naar boven om de Storikid aan te zetten. Ik vraag dan altijd wat ze graag wilt horen. Liedjes, mythes of toch liever bedtijdverhaaltjes? Vaak kiest ze dan voor het laatste. Omdat het in haar kamer heel erg donker word ’s avonds zetten we ook de ingebouwde projector en het nachtlampje aan. Zo heeft ze nog eventjes iets om naar te kijken. Want door de ingebouwde timer gaat de Storikid na 10 liedjes automatisch uit. Mocht jouw kindje juist meer of minder liedjes en verhaaltjes nodig hebben dan kan je dit heel simpel instellen. Ontzettend handig dus!

VTech Storikid hondje

WIN! GESLOTEN!

In samenwerking met Vtech mag ik ook 2 van mijn lieve volgers blij maken met een Storikid. Ik mag namelijk deze blauwe variant weggeven, maar ook de roze!

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram (mocht je dat nog niet doen)
  • Volg Vtech op Instagram
  • Laat in een comment hier of op mijn social mediakanalen weten welke kleur jij zou willen winnen.

Extra kans?

  • Tag dan een vriend of vriendin!

Vtech Storikid

Wij zijn écht ontzettend enthousiast over de Storikid. Noé slaapt echt sinds we hem op haar kamertje hebben staan als een engeltje en laat ons zelfs tot wel 8:00 slapen. Wat een luxe toch?! De VTech Storikid kost €54,95 en is er in het blauw en roze.

 

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen op 24/10/2019

VTech Storikid - Het is een slaapwonder!