We herkennen het denk allemaal wel, als we in de spiegel kijken en schrikken van de wallen onder onze ogen na een veel te korte nacht. Die vermoeide trekken en lijntjes. De rimpeltjes die langzaam maar zeker zichtbaar worden. Of dat nu is omdat we te lang aan het netflixen waren, de kinderen bedachten dat slapen saai is, net iets te lang bleven borrelen. Bourjois Paris heeft een prachtige lijn om die vermoeide trekken in ons gezicht fijn weg te werken. “The Healty Mix” is it!

Vrouw zijn

Vrouw zijn is het leukste maar ook het meest ingewikkelde zijn wat er is. We moeten op allerlei vlakken de ballen in de lucht houden. Als vrouw, als partner van, als moeder van, als dochter van, als vriendin van, als werkneemster van. In deze tropenjaren gaan er vaak ook teveel kostbare uurtjes slaap verloren.  Wat fijn dat “Bourjois Paris” hier feilloos op inspeelt met de prachtige make-up verzorgingslijn “Healthy Mix”.

Healty Mix

De “Healty Mix” is speciaal ontwikkeld voor de vermoeide huid. In deze lijn wordt vooral gewerkt met vitamines die de kracht zijn in de producten om je huid weer te laten stralen.  Met het gebruik van deze producten belooft “Bourjois Paris” dat je huid er stralend uit ziet en de vermoeidheidstrekken kan laten verdwijnen. Het leuke is dat ik mooie producten van deze lijn mocht uitproberen. Alleen de buitenkant ziet er al zo fris en fruitig uit dat ik er alle vertrouwen in had en graag deze producten uit ging testen. Want ja, eerlijk is eerlijk, als ik in de spiegel kijk dan schrik ik regelmatig van hoe moe en getekend mijn huid er soms uitziet.

Foundation

De “Found De Teint -Anti Fatique- Foundation is een heerlijke zachte goed smeerbare foundation. Met het handige pompje kan je precies de hoeveelheid pakken wat je nodig hebt. Met je vingertoppen of met een sponsje is het heel makkelijk aan te brengen. Deze foundation is verrijkt met vitamine C, E en B5. Na meerdere malen gebruiken zag ik toch een bepaalde verbetering qua huid. Minder vermoeide uitstraling en huid begon steeds meer te stralen.( Prijs 18,00 euro)

BB cream

De “BB cream” Anti-Fatique is ook al zo’n fijn product. Heerlijk zacht voor je huid en al na een paar dagen gebruik zag ik resultaat. Op de een of andere manier straalt mijn huid meer rust uit en is meer egaal. Ook de wallen onder mijn ogen zijn wat minder opvallend.  In deze cream zitten vitamine A,C,E en B5. Deze vitamines zorgen voor een frisse uitstraling. Wat ik ook heel prettig vind is dat ze cream je poriën niet afsluit, dus je huid blijft lekker ademen.( Prijs 14,99 euro)

Concealer

De Anti-Fatique Concealer is perfect om samen de de foundation te gebruiken. Met het kleine kwastje dat erbij zit kon ik precies de donkere plekjes in mijn gezicht aantippen en dan samen met de foundation een egale laag aanbrengen. Ook hierin zitten weer vitamines in die echt een heerlijke frisheid en minder vermoeide uitstraling laten ervaren.( prijs 11,99 euro)

Poudre-Powder

Als laatste ging ik de Poudre-Powder uit proberen. Opnieuw een fijn product van de lijn “Healty Mix”. Met een poederkwast vond ik het goed aan te brengen. Mijn huid werd mat maar wel met een stralende tint. Ook deze Poudre-Powder is rijk gevuld met vitamine A,C,E en B5. (Prijs 13,99 euro)

Conclusie

Ik werd blij van deze “Healty Mix” lijn. De uitstraling van de verpakkingen al en verrast door de werking van de producten. Ook de prijs is fijn. Dus kijk je ook vaak in de spiegel en word je al moe van je vermoeide uitstraling dan is dit echt wel een product dat het proberen waard is. Geniet van de zomer en samen met “Healty Mix van Bonjour Paris” ga je die stralend tegemoet.