Hou je van koken en met je kinderen leuke activiteiten doen? Dan is het unieke boek Wolvenkinderen wat voor jou. Het boek is geïnspireerd op het buitenleven en staat vol avonturen en recepten uit de natuur. Ook als je liefhebber bent van mooie plaatjes en de natuur is dit boek top! Vier het feest van de fantasie en de kunst van het koken met dit geweldige boek.

Wolvenkinderen

Al vaker kocht ik receptenboeken en meestal waren dat net die boeken die me visueel gezien het meest aanspraken. Ik denk dat we allemaal wel grotendeels visueel ingesteld zijn tegenwoordig en juist om die reden sprak mij het boek Wolvenkinderen meteen aan. De hardcover ziet er geweldig uit en geeft je meteen dat buitengevoel. Het gevoel van kamperen, primitief zijn. Door het stoere gevoel en uitstraling van dit boek kom je meteen in de juiste stemming, want het zit vol avontuur.

De inhoud

Het boek Wolvenkinderen is bestemd voor iedereen. Jong en oud heeft hier plezier van en dat is uniek. Meestal zijn boeken echt enkel voor of kinderen of volwassenen geschikt. Dit boek dus niet, want zowel de kindjes als de ouders kunnen hier aardig wat uurtjes zoet mee zijn. Wat er dan precies in staat? Het staat vol met avonturen in de buitenlucht, gecombineerd met de lekkerste en stoere recepten. Als we het over avonturen hebben kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een vuur met vuurstenen, waarna je meteen wat lekkere recepten krijgt die je erboven kunt maken. Denk aan een pittige chocomel, eieren op het vuur en kastanjes die je boven het vuur kunt roosteren. Je merkt al…het oerleven staat centraal in dit boek.

Visuele plaatje

Dat oergevoel krijg je overigens ook door het bekijken van het mooie fotomateriaal in het boek. Naast dat de recepten en activiteiten uitgelicht zijn met foto’s staan er tussendoor ook nog allerlei mooie plaatjes die jou dat wolvenkinderen gevoel nog meer laten voelen. Wees dan ook zeker niet bang om vies te worden, want dat hoort er juist bij! Laat je kindjes lekker buitenspelen, rotzooi maken en vieze kleren krijgen!

Het boek Wolvenkinderen is een hardcover en telt maar liefst 204 pagina’s. Het is een lekker dik boek dat ook nog eens geweldig staat in jouw boekenkast of op jouw salontafel. Wij vinden het een leuk boek, want het laat je kennismaken met het echte ruige buitenleven en geeft je ideeën en inspiratie om buiten leuke activiteiten te doen. Daarnaast biedt het lekkere recepten die dit buitengevoel versterken. Het kost €29,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en o.a. online te bestellen via Bol.com.