Zonnebescherming van Zwitsal

Het zonnetje schijnt al steeds meer en we zijn allemaal het liefst veel buiten met onze kids. Maar denken jullie er wel aan om jullie kindjes goed in te smeren met zonnebescherming? Zeker in het voorjaar is de zon een stuk feller. In dit artikel vertel ik je meer over de zonnebescherming van Zwitsal, ons favoriete merk voor de kleintjes. Lees je mee?

Waarom is goed insmeren zo belangrijk?

De huid van kleine kindjes is gevoelig voor de zon en kwetsbaar. Het is daarom altijd belangrijk om je kleintje goed in te smeren. Of je nu even in de tuin zit, of een dagje naar het strand gaat: insmeren moet altijd! Met de zonnebescherming van Zwitsal bescherm je je kindje tegen UVA- en UVB-straling. Zo kun je veilig samen in de zon zijn, zonder de angst dat je kindje verbrandt.

Zonnebescherming van Zwitsal closeup

Zonnebescherming van Zwitsal

De producten van Zwitsal zijn makkelijk smeerbaar en laten geen laagje achter. Mede daarom zijn wij zo fan van deze zonnebescherming. Het is geen gedoe om het aan te brengen en het trekt gemakkelijk in. Daarnaast hebben de producten ook de heerlijke bekende geur! Liever parfumvrij? Ook die optie hebben ze bij Zwitsal zonnebescherming. Zo kun jij kiezen wat het beste bij het huidje van jouw kleintje past.

De nieuwste producten van Zwitsal

Vorig jaar kwam Zwitsal voor het eerst met zonnebescherming. De producten hadden al snel vele fans, waardoor ze nu met een nieuwe lijn komen. De standaard productenlijn is uitgebreid met 3 nieuwe producten:

  • Zwitsal Zonnecrème SPF50+ in een 75ml tube. Deze zonnecrème bestond al, alleen nu heeft Zwitsal een handige kleinere verpakking toegevoegd. Makkelijk voor onderweg!
  • Zwitsal Zonnespray SPF50+ 0% parfum. Deze spray bevat geen parfum, wat fijn is voor gevoelige huidjes.
  • Zwitsal Aftersun lotion (met geur of 0% parfum). Smeer na een dagje zon je kleintje in met de speciale Aftersun lotion met of zonder parfum. Dit helpt uitdroging te voorkomen en het babyhuidje is heerlijk zacht.
Zwitsal Aftersun lotion

De nieuwe Zwitsal Aftersun lotion met parfum

Zwitsal Zonnecrème SPF50+

Zwitsal Zonnecrème SPF50+, perfect voor onderweg!

Wat vinden wij er van?

Natuurlijk hebben wij ook het een en ander al zelf gebruikt. Zo heb ik als wij even een wandeling gaan maken een kleine tube van de zonnecrème bij mij. De crème smeert heel makkelijk in en laat geen witte waas achter. Erg fijn dus! Ook hebben wij de Aftersun Lotion meerdere keren gebruikt. Noé vind het vooral leuk om zelf te helpen en smeert dan zelf haar armpjes in. En een hele fijne bijkomstigheid, de producten ruiken echt heerlijk naar Zwitsal. Ook al is Noé alweer bijna 2,5 jaar. Als ik haar hiermee heb ingesmeerd ruikt ze weer gelijk als mijn mini baby!

Ben jij ook fan van de producten van Zwitsal?