Décaar Face Massager

Tegenwoordig zijn er naast crèmes een tal andere tools die je helpen om rimpels te verminderen en zelfs tegen te gaan. Ik vind ouder worden echt niet erg maar wel op mijn eigen tempo op mijn manier. Ik ben dan ook blij dat ik de Décaar Face Massager kreeg om te testen. Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring, lees je mee?

Décaar Face Massager

Décaar Face Massager

Over Décaar Face Massager

De Décaar Face Massager is een tool die de bloedcirculatie stimuleert en de afvoer van afvalstoffen word bevorderd. Het is zelfs zo dat deze tool door de massage de rimpels afnemen en worden voorkomen. De tool heeft een fijne vormgeving die perfect aansluit op je gezichts- lichaamscontouren. Met deze tool breng je jouw skincare routine naar een hoger niveau.

DÉCAAR Face massager zorgt ervoor dat:

  • De bloedcirculatie wordt gestimuleerd.
  • De afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.
  • Rimpels nemen door de massage af en worden voorkomen.
  • De huid en de gezichtscontouren worden verstevigd.

Décaar Face Massager

Décaar Face Massager | Brengt jouw skincare routine naar een hoger niveau-2De Décaar Face Massage word geleverd in een mooie luxe verpakking, hier in zit ook een zakje waar je de tool netjes in kan bewaren. Hij is volledig waterdicht dus na gebruik kan je hem met een gerust hart reinigen. De tool is in een Y- vorm en heeft twee bolletjes die geslepen zijn in de vorm van een diamant.

Décaar Face Massager

De Décaar Face Massage werkt op batterijen. Aan het uit einde van de tool zie een draaisysteem. Deze kan je helemaal losdraaien en daarin de batterijen doen. Vervolgens draai je het uit einde weer dicht. Daarna kan je met een kleine beweging aan de onderkant (on/off) de tool aanzetten en uitzetten.

Décaar Face Massager

Décaar Face Massager

Hier een close-up van de diamant geslepen rollers. deze zijn zo ontworpen dat ze goed aansluiten op de huid. Zodra je hem aanzet heeft de tool een lichte en aangename trillen en tegelijk kan je rollen over je gezicht. Ik doen 1 minuut per gedeelte van het gelaat. Dus 1 minuut voorhoofd, 1 minuut de wangen en 1 minuut de kin en hals. Je kan deze tool gebruiken in combinatie met je eigen verzorgingsproducten. Zelf gebruik ik deze tool in combinatie met een serum, twee maal per dag.

Décaar Face Massager

Consclusie

De Décaar Face Massager voelt heel fijn en aangenaam aan en hoe langer ik deze tool gebruik, hoe meer resultaat ik zie. Mijn huid voelt steviger aan mijn rimpels zijn al iets verminderd in twee weken. Ook merk ik dat mijn gezicht wat meer kleur krijgt en dit heeft te maken met de bloedcirculatie. Ik merk hierdoor dat ik mij een stuk zelfverzekerde voel en alles uit mijn dagelijkse verzorging haal wat kan!

De Décaar Face Massage is online verkrijgbaar bij Décaar voor €49,95

Décaar Face Massager | Brengt jouw skincare routine naar een hoger niveau-2