Die zon op je huid is natuurlijk heerlijk in de zomer. Maar helaas is zonnen niet heel slim wanneer je zwanger bent. Je kunt er namelijk hele lelijke pigmentvlekken door krijgen. Maar hoe krijg je dan toch een lekker kleurtje in de zomer (en winter)?
Het is niet te voorkomen dat je wat zonnestralen ziet in de zomer. Je kunt moeilijk de hele zomer binnen blijven zitten. Toch kun je gelukkig wel het een en ander doen om pigmentvlekken (ook wel een zwangerschapsmasker genoemd) tijdens je zwangerschap te voorkomen.

Smeer je in met een hoge factor!

Goed insmeren is natuurlijk altijd belangrijk, maar wanneer je zwanger bent is het extra belangrijk om een hoge factor te gebruiken. Kies daarom voor een zonnebrandcrème met factor 30 of factor 50. Hierin zitten UV-filters, waardoor minder UV-stralen de huid bereiken.

Probeer de zon ook te vermijden tussen twaalf en drie uur ’s middags. Dan is de zonkracht namelijk op zijn hoogst. Vergeet alleen niet dat je ook in de schaduw nog risico loopt. Hoewel de zon niet rechtstreeks op je huid komt raken de UV-stralen je nog steeds. Smeer je daarom ook in de schaduw in!

Wil je toch een lekker kleurtje hebben en niet te veel in de zon zitten? Dan is het echt aan te raden om de spray tan van Marc Inbane te gebruiken. Ik zelf zweer erbij. Zonder enige moeite spuit je een mooi subtiel kleurtje op je lichaam. Zo ben je toch zomerbruin zonder risico te lopen op pigment vlekken. Houd er wel rekening mee dat de spray tan je niet beschermd tegen UV-stralen.

Voor alle mommy’s to be heb ik nog een leuke verassing! Ik mag namelijk een Marc Inbane Tanningspray + handschoen weggeven zodat jij ook lekker bruin kunt worden tijdens je zwangerschap.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Beauty Unboxing op Facebook of Instagram
– Volg Marc Inbane op Facebook of Instagram
– Laat weten wanneer jij bent uitgerekend of tag een mommy to be

Ik maak over 2 weken de winnaar bekend dus zorg dat je dan even je inbox in de gaten houd!

Handtekening Jamey