Etos Verrassend Lage Prijzen!

Laat je verassen met Etos Verrassend Lage Prijzen! Etos heeft namelijk prachtige producten om jouw badkamerkastje te vullen met kwaliteitsproducten voor een goed prijs. Ik laat jullie vandaag kennismaken met drie producten. Etos Every Day Shampoo, Cleansing Milk en Day Cream. Oftewel Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Etos Every Day Shampoo

Door de milde formule is deze shampoo van Etos geschikt voor elke dag, zonder je haar uit te drogen of te beschadigen. Deze shampoo zorgt dat je haar in goede conditie blijft en verzorgt ter gelijk. Als je de shampoo aanbrengt op je natte haar en het in masseert gaat het heerlijk schuimen. Daarna goed uitspoelen en klaar! Ik heb zelf wel altijd na het gebruik behoefte aan een conditioner, zo ook na het gebruik van deze shampoo. Mijn haar bleef zonder namelijk wel wat stugger.

De Every Day Shampoo is verrijkt met zonnebloem extract dat je haar voed. De shampoo heeft een lekkere verfrissende geur.

Etos Every Day Shampoo is verkrijgbaar bij Etos voor €0,99-300ml.

Etos Cleansing Milk – Alle Huidtypen

Twee maal per dag reiniging ik mijn gezicht. Ik doe dit zowel met een tonic al een milk. Deze cleansing milk van Etos is natuurlijk ten eerste lekker budget en gezicht voor alle huidtype, dit komt o.a. omdat de reiniging mild is en zacht voor de huid is. Ik gebruik deze cleansing echt alleen voor mijn gelaat, voor oogmake-up is deze minder geschikt en daarvoor gebruik ik altijd een speciale oogmake-up reiniger. De geur is heel zacht en subtiel fris. Het reinigt zoals ik had verwacht mijn huid goed, na het reinigen gebruik ik nog wel een tonic.

De Etos Cleansing Milk bevat Kamille en Provitamine B5. Kamille werkt kalmerend voor de huid en Provitamine B5 heeft een hydraterende werking en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen.

Etos Cleansing Milk – Alle Huidtypen is verkrijgbaar bij Etos voor €1,99-200ml

Etos Day Cream – Normale & Gemengde Huid

Deze dagcrème van Etos is ideaal als je jonge huid hebt die niet veel nodig heeft. Het is een volle, romige crème die makkelijk te verdelen is over je gezicht, ik neem ook altijd mijn hals mee. De geur is zacht en subtiel. De crème geeft een goede hydratatie en laat geen plakkerig laagje achter.

Etos Day Cream is verrijkt met Provitamine B5 wat zorgt voor de hydratatie en Allantoine wat o.a bescherming bied aan de droge huid, hydrateert de huid en verbetert de huidtextuur.

Etos Day Cream – Normale & Gemengde Huid is verkrijgbaar bij Etos voor € 2,49-50ml

Etos bied tientallen mooie en kwalitatief goede producten voor hele leuke prijsjes. Ik gebruik veel producten van Etos eigenmerk en doet in mijn ogen echt niet onder voor de wat duurdere merken.