Essie Zomer Collectie

De nieuwe Essie zomer collectie 2017 heeft 6 nieuwe zomerse kleuren, geïnspireerd op de Franse zomerdagen. De collectie is kleurrijk van een frisse witte kleur tot een rood roze kleur wat je doet denken aan een zonsondergang. Voor elke zomerdag een geschikte kleur! Kijk je mee naar mijn review en swatches!

Essie Zomer Collectie – Sweet Soufflé

Sweet Soufflé is een prachtige frisse wit kleur met een subtiele roze parelmoer- glans, dit zie je vooral goed terug als het zonlicht er direct op schijnt. De formule van Essie laat zich gemakkelijk aanbrengen en loopt niet uit. Ik had voor een mooie dekking drie laagjes nodig.

Essie Zomer Collectie – Baquette Me Not

Baquette Me Not is wat mij betreft de perfecte lila kleur. De formule van de kleur is creamy en heeft een glanzende finish. Voor extra lange houdbaarheid raad ik wel aan op een top coat erover aan te brengen. De kleur word dan ook nog nét wat mooier. Voor een mooie dekking heb ik twee laagjes aangebracht.

Essie Zomer Collectie – Blue-La-La

Blue-La-La doet mij denken aan een heldere blauwe lucht. De formule van deze kleur is wat dunner waardoor ik drie dunne laagjes nodig had voor een mooie en egale dekking.

Essie Zomer Collectie – S’il Vous Play

S’ill Vous Play heeft nét even een andere formule en finish dan de eerste kleuren die ik liet zien. Het geeft het effect metallic effect met heel veel shimmers. Bij deze lak moet je wel proberen om in één beweging de lak mooi aan te brengen. De formule gaat namelijk gauw een strepen anders. De kleur is zacht paars met zilver en heeft een koele ondertoon. De dekking was perfect, ik had maar twee dunne laagjes nodig.

Essie Zomer Collectie – Fondant Of You

Fondant Of You is echt een knallende oranje perzikkleurige nagellak. Zeker op een mooie zongebruinde huid zal deze prachtige afsteken. De formule van deze lak is ook creamy met hele subtiele shimmers erin verwerkt, zo fijn dat het met mijn camera helaas niet goed was vast te leggen. Voor een mooie dekking had ik twee laagjes nodig.

Essie Zomer Collectie – Eclair My Love

Eclair My Love is één van mijn favoriete kleuren uit deze collectie en maakt de Essie Zomer Collectie helemaal af. Het is een rode kleur met een vleugje roze erin verwerkt. Een vrouwelijk kleur die bij iedereen even mooi zou staan. Ook hierbij had ik maar twee laagjes nodig.

De Essie Zomer Collectie is één van mijn favoriete collecties van Essie. Heerlijk zomerse en frisse kleuren met een mooie dekking.

Essie Zomer Collectie 2017 is verkrijgbaar bij o.a. Etos voor €9,99 per stuk

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Essie?