Valentijnsdag, de meest onzinnige commerciële feestdag volgens de een, en voor de hopeloze romanticus is het een geweldige dag! Hoe deze dag in mijn relatie word gevierd? Lees snel verder om er achter te komen.

Ik ben in mijn relatie de hopeloze romanticus, maar Bram is daar in tegen de grootste tegenstander. Cadeaus krijgen vind hij geweldig, maar zelf een romantisch kleinigheidje halen zit er niet in. Gelukkig weten we dit van elkaar en hebben we ons er beide bij neergelegd. We proberen elkaar dan toch elk jaar een kleine attentie te geven of gezellig uit eten te gaan. Maar om nou te zeggen dat de romantiek er vanaf spat.. nee dat dan ook weer niet. Vorig jaar was wel hilarisch, we hadden namelijk voor elkaar precies dezelfde kaart gehaald haha! Zo zie je gelijk hoe goed we elkaar kennen. Nou heb ik al wel een keer een heel mooi foto op canvas cadeau gekregen van Fotoopcanvas.nl, maar eerlijk is eerlijk. Dat is ook al weer jaren geleden!

Dit jaar gaan we lekker uit eten met zijn tweeën. En voor de gelegenheid heb ik voor Bram een prachtig overhemd van het merk Arrow geregeld. Als ik iets sexy vind is het een man in pak. Nou hoeft hij van mij echt niet strak in pak, maar met een mooi overhemd en een leuk jasje er over maakt hij wat mij betreft wel helemaal de blits! Arrow komt oorspronkelijk uit Amerika en is het eerste merk dat overhemden produceerde. Vergeleken met een overhemd van bijvoorbeeld de WE is de kwaliteit echt fenomenaal. En als je het mij vraagt hoort iedere man een “goed” overhemd in zijn kast te hebben net als wij vrouwen ook een little black dress horen te hebben.

Tip: Wil jij ook met je liefje lekker uit eten op V-Day? Zorg dat je dan wel op tijd een tafeltje reserveert. De meeste restaurants zitten namelijk binnen no-time volgeboekt waardoor je uiteindelijk thuis komt te zitten en afhaal moet gaan bestellen. Niet heel erg romantisch.

Ook een overhemd cadeau geven op Valentijnsdag? Kijk dan eens op overhemden.com! Alvast een fijne valentijnsdag toegewenst (mits je ook een hopeloze romanticus bent als ik)

Handtekening Jamey