Sinds kort staat Judith continue met zelfgemaakte kaartjes in haar handen. Blijkbaar schreef ze liefdesbriefjes voor andere vrouwen over de hele wereld, en maakte zij daar foto’s van. Aangestoken door haar romantiek wilde ik wel weten wat ze nou precies deed?

Liefdesbriefjes wereldwijd

Ze was via via in een Facebook groep terecht gekomen, en daar waren alle vrouwen op zoek naar foto’s met een handgeschreven kaartje van over de hele wereld. Iedereen schreef er wel 1 voor elkaar terug. En niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen, vriendinnen, verjaardagen en kinderen bijvoorbeeld.

Een jongetje die heel erg gepest werd op school kreeg maar liefst 300 Valentijnsbriefjes van dochters van de vrouwen wereldwijd. Zijn dag kan vandaag niet meer stuk! En ik durf te wedden dat die jongen een stuk minder gepest wordt.

Valentijnsdag

Ik zelf was helaas net te laat om alle kaartjes nog te schrijven, en foto’s te maken. Maar omdat niet iedereen duizenden kaartjes kon schrijven, had bijna iedereen wel een standaard kaartje gemaakt. Zo heb je toch nog het land die je wilt, alleen niet op naam.

Zo heb ik dus de leukste uitgezocht, en wil ik er een mooie collage van maken op canvas. Ik denk dat Bram dit ook wel echt heel erg romantisch zal vinden, helemaal omdat wij allebei zo dol zijn op reizen. Op deze manier reist je liefde toch de hele wereld rond. En wat is een mooier cadeau dan je liefde vast te leggen op een canvas doek van fotoopcanvas.nl waar je altijd even naar kunt kijken.

liefde

De meeste vrouwen maakten een boek, Judith ook, maar ook die vond het een leuk idee om alles op canvas te plaatsen en zo in de kamer te hangen. Dan verstoft het niet ergens in een kast bijvoorbeeld.

Ik vond het een prachtig en origineel Valentijnscadeau, wat vind jij?

Handtekening Jamey