Ook Trind staat dit jaar met een mooie stand op de Huishoudbeurs. Natuurlijk ga ik daar ook even een kijkje nemen, maar voor ik dat doe mocht ik zelf al kennis maken met hun Trind Perfect System Set. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Als nagellak fan ben ik al wel bekend met Trind. Ik was dan ook erg blij toen ik te horen kreeg dat ik de Trind Perfect System Set voor de Huishoudbeurs mocht gaan reviewen. Nou heb ik niet heel erg veel te klagen met mijn nagels. Ze zijn sterk en lang en breken niet heel erg snel. Maar goed, daar doe ik natuurlijk ook wel wat voor. Een goede nagelverzorging is dan ook het halve werk.

De Trind Perfect System Set bestaat uit de volgende producten:

Extra Mild Cuticle Remover 9ml
Manicure Sticks
Cuticle Repair Balsem 9ml
Nail-Magic Buffer
Moisturizing Nail Balsem 9ml
Natural Nail Repair 9ml
Hand Repair Cream 75ml
en de Perfect System Brochure

Gezien ik vrijwel de hele dag achter de PC werk en heel veel moet typen hebben mijn nagels behoorlijk wat te verduren. Een goede manicure behandeling kan dus geen kwaad! Om goed het verschil te merken heb ik de Trind producten 2 weken getest. En eerlijk is eerlijk, na slechts 1 behandeling zie je niets. Dus ik ging braaf aan de slag en bracht elke dag een nieuw laagje van de Nail Repair aan. Elke dag breng je er een nieuw laagje van aan op je nagels (vergeet niet de oude laag er eerst af te halen).

Trind Perfect System Set 1

Koop bij bol.com

We zijn nu twee weken verder en ik zie echt een goed verschil. Mijn nagels zijn witter, steviger en zien er gewoon een stuk gezonder uit. Ik moest wel even wennen de eerste dagen omdat ik niet gewend ben elke dag weer mijn nagels te doen. Desondanks was het slechts een stukje gewenning en werd het al snel een deel van mijn routine in de avond.

Ik ben erg tevreden over de Trind Perfect System set. Mochten jouw nagels ook wel een boost kunnen gebruiken kijk dan eens op Bol.com. Hier kost de set namelijk maar €39,95.

Handtekening Jamey