Dat Urban Decay mooie palletten heeft is geen geheim. De Naked palletten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Zelf ben ik helemaal gek op het Naked 2 pallet. Maar ik moet eerlijk bekennen dat dit nieuwe Naked Reloaded pallet ook wel eens een nieuwe favoriet kan zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Urban Decay Naked Reloaded palette 1

Het Naked Reloaded Eyeshadow Palette geeft “neutral” een nieuwe definitie. De verpakking alleen al is echt heel bijzonder. Zo zit er geen “hard” doosje meer omheen maar is het pallet gemaakt van stof. Een prachtig luxe uitstraling door de met goud opgelegde letters. Het enige nadeel wel is het pallet door het gebruik van stof sneller vies word. Tenminste, wanneer je net als mij al je favoriete producten in een toilet tas bewaard dan wil er wel eens wat knoeien.

Tijd voor Swatches!

Van links naar rechts

Bribe, Barely Baked, Angel Fire, Retro, Reputation, Burn

Van links naar rechts

End Game, Dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundaries, Blur

Wat een prachtige kleuren zijn het vind je niet?  Wat mij vooral erg opviel is dat voornamelijk bruin en koper tinten zijn. Iets waar ik echt heel erg gek op ben. Dit is voor mij echt een daily go to pallet. Het pallet bestaat uit matte, satin, shimmer en glitter tinten. Als ik dit pallet zo voor mij heb zou ik werkelijk alle kleuren prima kunnen gebruiken in een dagelijkse look. Alleen Retro is niet een kleurtje dat ik snel zou gebruiken op mijn ogen. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen!

Urban Decay heeft de vier meest gebruikte kleuren speciaal groter gemaakt. Dit zodat je pallet nog langer mee gaat. Echt heel fijn want bij mij raken de basis kleuren altijd zo snel op. Wat mij betreft is het pallet perfect voor ieder huidtype en alle huidskleuren. Echt een heel fijn pallet voor iedereen als je het mij vraagt. Het Urban Decay Naked Reloaded pallet is vanaf 27 februari bij ICI Paris XL verkrijgbaar voor €36,80.