Extreme shine, en zoals Urban Decay zelf zegt “the new holy grail”. Dat klinkt toch fantastisch? Ik ontving drie kleuren en vandaag laat ik ze graag aan je zien. Benieuwd? Lees den snel verder. 

Hoewel ik meer een matte lip meisje ben vind ik het ook altijd leuk om weer eens wat nieuws te proberen. En toen wanneer Urban Decay met de nieuwe HI-FI shine lipgloss kwam stond ik natuurlijk gelijk te popelen om deze ook te gaan proberen! Zijn ze dan echt zo mooi als menig beautyblogger claimt?

Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss 

De Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss van Urban Decay Cosmetics zijn de nieuwste lip producten. Zoals de naam al zegt mogen we ultimate shine en zachtheid verwachten. En bovendien zouden ze ook nog eens long-lasting en niet plakkerig moeten zijn. En laten nou net dat de dingen zijn waar ik me normaal gesproken door laat afschrikken als het gaat om lipgloss. 

Een ander leuk dingetje aan deze lipgloss is dat de formule vitamine E en pepermunt olie bevat. Het laatste ruikt niet alleen heerlijk maar zorgt ook voor dat plumpy gevoel op je lippen. 

Ik ontving de kleuren Midnight Cowgirl (een zacht roze/nude kleur), Shadow night (een donker bruin) en Goldmine (shiny goud). Maar inmiddels is de lipgloss in nog veel meer mooie kleuren te krijgen. Van nude tot echte knallers en allemaal met verschillende finishes. Zo heeft Urban Decay zoals we gewend zijn gedacht aan een metallic, holographic, cream en sheet finish. 

De kleuren:

Midnight Cowgirl


Shadow Night

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss shadow night 1

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss shadow night 2

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss shadow night 3

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss shadow night 4

Goldmine

Wauw wat zijn ze alledrie verschillend! De kleuren Midnight Cowgirl en Shadow Night zou ik zeker dagelijks kunnen gebruiken. Vooral de nude kleur is echt ideaal voor een daily routine. Door de zachte applicator breng je de lipgloss makkelijk aan. Het plumpy effect vind ik ook erg mooi zichtbaar. Het voelt een beetje gek en tintelend aan in het begin. Maar na een paar minuten ben je er alweer aan gewend. Qua houdbaarheid vind ik het wel meevallen. Vooral de gloss aan de binnenkant van je mond vervaagt snel. Niet gek natuurlijk, maar wel jammer. 

De Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss in alle kleuren en finishes zijn in Nederland te koop bij ICI Paris XL en Hudson’s Bay en uiteraard bij Urban Decay zelf. De lipglosses kosten €22,50 per stuk. 

Wat vind jij van de Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Handtekening Jamey