Nederland is weer een mooi beauty merk rijker! Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met het merk Tabitha James Kraan. En om het nog wat leuker te maken mag ik ook een set van deze natuurlijke haarproducten weggeven. Lees je mee?

Haarstyliste Tabitha is inmiddels een oude bekende in de kappers wereld. Met haar 30 jaar lange ervaring in het vak heeft ze nu een prachtig merk ontwikkeld. Zo heeft ze er voor gekozen om enkel natuurlijke ingrediënten in haar producten te stoppen en zijn ze daarnaast ook nog eens geschikt voor veganisten en dierproefvrij. Het mooiste van alles, geen chemische en schadelijke ingrediënten meer!

Ik ontving het On The Go setje om uit te proberen. Deze set bestaat uit drie noodzakelijke producten voor wanneer je net als mij regelmatig reist. De producten zijn fijn voor je haren en klein van formaat zodat ze ook gewoon in je handbagage mee mogen. Ik laat je de producten een voor een graag even zien.


Organic Hair Perfume

Voor het feestje heb je heerlijk je haar gewassen, je ruikt helemaal fris! Na het feestje kom je thuis, duik je in bed en wanneer je ’s morgens wakker word ruiken je haren naar een vieze asbak! Daar moet je toch niet aan denken!? Maar we weten allemaal (toch!?) dat gewone parfum in je haar spuiten niet goed is voor je haren. Daarom heeft Tabitha James Kraan een hele fijne organische haar parfum ontwikkeld.

In de On The Go set zit de geur “Golden Citrus”. Deze geur bevat hele bijzondere ingrediënten die ik zelf zo niet bij elkaar had gezet. Namelijk witte thee, marshmallow, lavendel, bergamot en citroen. Een lichtelijk oriëntaalse geur zonder dat hij te heftig is. Je kunt hem dus ook prima dragen terwijl je je gewone parfum op hebt.


Compact Organic Dry Shampoo (voor donker haar)

Wanneer je zo veel onderweg bent is een goede droogshampoo onmisbaar. Het enige nadeel van de meeste droogshampoo is dat ze een witte waas achterlaten. Gelukkig heeft Tabitha hier ook op gelet en ze heeft daarom speciaal een droogshampoo voor licht en donker haar ontwikkeld. Zoals je mag verwachten van Tabitha James Kraan bestaat de droogshampoo enkel uit natuurlijke producten. Denk hierbij aan rijst, cacao, citroen, kamille en zelfs de aai bes.

De verpakking van de droogshampoo is echt fenomenaal. Een prachtig gouden huls. Alleen daardoor zou je deze droogshampoo overal mee naar toe nemen. Wat ik wel even wennen vond was de manier van gebruiken. Normaliter zit droogshampoo in een spuitbus onder druk. De compact organic dry shampoo heeft die druk niet. Je spuit dus een beetje in haar en vervolgens masseer je het even in.

4 in 1 Conditioner Golden Citrus

Een 4 in 1 conditioner is natuurlijk ideaal wanneer je niet te veel producten wilt meenemen op reis. Je kunt deze conditioner gebruiken als een gewone conditioner tijdens het douchen. Maar je kunt hem ook gebruiken als voedende hoofdhuid crème, leave in conditioner maar ook als styling product. De geur van de 4 in 1 conditioner is het zelfde als die van de hair perfume.

Ik zelf gebruik hem eigenlijk alleen als gewone conditioner. Mijn haar heeft dit na de gewone shampoo altijd echt nodig om de klitten er uit te krijgen. zijn haar voelt na gebruik echt hele erg zacht aan en de glans is echt prachtig!

WIN WIN WIN!

Zoals ik al vertelde mag ik maar liefst 2 mensen blij maken met een “On The Go” setje! Ideaal voor wanneer je op vakantie gaat of veel reist.

Wat moet je doen?

  • Volg Beauty Unboxing op Facebook of Instagram
  • Volg Tabitha James Kraan 
  • Laat een reactie achter (dit mag op Facebook en/of op Instagram) waarom je graag wilt winnen
  • Laat ook even in je reactie weten of je de set voor donker of licht haar wilt winnen
  • Mocht je je vriendinnen willen taggen in het bericht, dan zou dat super zijn!

De producten van Tabitha James Kraan zijn in Nederland online verkrijgbaar. De “On The Go” set kost €70 en is voor donker en licht haar verkrijgbaar. Misschien wat prijzig, maar voor deze drie toppers is het het geld absoluut waard!

Handtekening Jamey