pastoe-frame-small-sfeer-3333

Als je nog niet van Pastoe gehoord hebt, dan heb je geen interesse in Nederlandse interieur design. Dit bedrijf staat namelijk al meer dan 100 jaar bekend als één van de beste Nederlandse interieur designers. En zelf vind ik dat meer dan terecht. Ik vertel je er graag meer over!

Al een tijdje ben ik op zoek naar een goede dressoir kast en laat het nu net zo zijn dat ze die bij Pastoe hebben. Pastoe maakt namelijk vrijwel alleen maar stoelen en kasten. pastoe kasten zijn voornamelijk gemaakt van hout en hebben een industriële en moderne look die goed past in vrijwel ieder interieur.

Een prachtige houten dressoir van Pastoe

Een persoonlijke favoriete is de Pastoe Joost selectie F03 Frame small dressoir. Zoals ik al vertelde ben ik op zoek naar een dressoir en een passend dressoir vinden is altijd lastig. Maar het hout zorgt ervoor dat ik meteen verliefd werd op dit dressoir. Een dressoir neemt veel ruimte in in een woonkamer en is daarom een belangrijk onderdeel van het interieur. Het dressoir is pas in 2018 ontworpen door designer Joost van der Vecht, wie tevens creatief directeur is van Pastoe. Het teakhout was gebruikt is in het dressoir is afgewerkt met een prachtige lak die de kleur nog beter laat uitkomen.

Niet alleen mooi maar ook functioneel

Zoals je hebt kunnen zien aan het mooie dressoir zijn de ontwerpen echt prachtig. Maar naar de uitstraling van de meubels is ook de functionaliteit erg belangrijk. Kijk maar eens naar deze Pastoe Vision opbergkast, een prachtige opbergkast die bovenal praktisch is. Het mooie design helpt natuurlijk mee maar je kunt zoveel kwijt in de kast en dat doet niets al aan de moderne uitstraling. Het kastensysteem heeft een standaard indeling maar de kleuren en materialen kun je zelf bepalen en veranderen. Zo kun je de kast gewoon nieuw leven inblazen na een home make-over.

Pastoe kasten de eyecatcher in iedere woonkamer