Een avontuurlijke vader is aan de slag gegaan om een geweldige 3-delige travelkit te ontwerpen voor jouw baby. De Vaggaro is een travelkit en bestaat uit drie delen. Als je de Vaggaro in huis haalt, dan heb je namelijk een kinderstoel, een bouncer en een wieg. Ik heb hem uitgebreid getest en vertel je graag meer over dit fascinerende travel gadget.

Zweeds design

Als je Zweeds design hoort kun je er al snel van uit gaan dat het goed zit. Meestal heb je dan te maken met een strak design en kwalitatieve producten. Als je de Vaggaro ziet, dan zie je echt dat je te maken hebt met Zweeds design. De Vaggaro combineert stijlvol en comfortabel reizen met je baby in 1 prachtige travelkit!

Travelkit

Deze travelkit is voorzien van alle gemakken. Behalve dat je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, is de Vaggaro ook nog eens extra licht. Ideaal om dus overal mee naartoe te nemen. Deze travelkit is erg gemakkelijk te gebruiken en kan in de vliegtuig gemakkelijk mee als handbagage, Moet je wachten op het vliegveld? Dan is dat geen enkel probleem. Je kind kan even liggen in het wiegje, heerlijk om zich heen kijken in de bouncer of lekker iets eten in de kinderstoel. Denk er eens aan hoeveel voordelen dit met zich meebrengt als je in een restaurant zit, op het strand ligt of op een camping zit. Precies, oneindig veel! Dankzij de Vaggaro is het mogelijk om je vakantie heel anders te beleven.

Óók thuis te gebruiken

Omdat de set zo ontzettend stijlvol is, is het zeker niet enkel een investering dat je doet voor op vakantie. De Vaggaro kun je namelijk ook prima in eigen land gebruiken. Of je hem nu in huis gebruikt, bij oma en opa of bij de oppas, het is altijd fijn om een wieg, een bouncer of kinderstoel bij de hand te hebben.

De Vaggaro travelkit is bij Vaggaro te bestellen voor €360.

De Vaggaro is een aanwinst voor elke ouder die met jonge kids op vakantie gaat. Ken jij de Vaggaro al?

Handtekening Jamey

#vaggaro #reisbedje #kinderstoel #travel #reizenmetkids