GOODIEBOX Recharge intro

Hier in het noorden is helaas de vakantie vanaf vandaag echt afgelopen. Toch heb ik voor jullie nog een prachtige zomerse unboxing van de GOODIEBOX Recharge. Ik verklap alvast er zitten deze keer 5 producten in! Kijk je gezellig mee?

GOODIEBOX Recharge

GOODIEBOX Recharge

Over GOODIEBOX Recharge

Iedereen is altijd maar druk, werk, school, vrienden en social media. Tijd om daar even wat rust momentjes in te maken, want jij bent er ook nog! De GOODIEBOX Recharge gaat je daarbij helpen. In de box vind je vijf fijne goodies die je zintuigen prikkelen.

Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer geneigd bent om 200 km/u te gaan. Jij bent diegene die in charge is!

 

GOODIEBOX Recharge

Hairlust – Hair Grow Formula Gummies

Zoals je weet krijgt je haar vooral in de zomer heel wat te voortduren. Daarom heeft de Goodiebox dit keer er heerlijke hair grow gummies bij gevoegd. Ze doen me echt denken aan snoepjes die ik voor mijn dochtertje haal, daarom zet ik ze ook maar uit haar zicht.

De gummies bevatten vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingstoffen om je haar een boost te geven! Het advies is om er max. 3 per dag te nemen. Ik neem het in de ochtend in net voordat ik aan mijn ontbijt begin. De Gummies hebben een volle romige aardbeien smaak.

Hair Grow Formula Gummies heeft een winkelwaarde van €32,95

GOODIEBOX Recharge

Fulgent World – Nagel Glasvijl

Sinds enkele jaren gebruik ikzelf niets anders meer dan een glasvijl. Een nieuwe kon ik goed gebruiken dus ben hier erg blij mee. Met deze glasvijl voorkom je dat je nagels gaan splijten en breken. Na gebruik kan je de glasvijl afspoelen onder de kraan en weer afdrogen.

Fulgent World – Nagel Glasvijl heeft een winkelwaarde van €10,00

GOODIEBOX Recharge

Zarkoperfume – Pink Molécule 090*09

Wat een maan ik zeg het niet na in iedergeval. Het merk is voor mij nieuw en heb er ook niet eerder wat over gehoord. Ik was wel erg benieuwd naar de geur en die viel mij niet tegen. Het is een fruitige en warme, frisse geur. Ik vind het wel een echte zomerse geur, heerlijk!

Zarkoperfume – Pink Molécule 090*09 is full size verkrijgbaar voor €125,00

GOODIEBOX Recharge

Beaver Professional Cherry Blossom Shampoo

Een goede shampoo is heel belangrijk, het kan je haar maken of kraken om het zo te zeggen. Deze shampoo is niet alleen goed voor je haar maar ook voor je hoofdhuid. De shampoo heeft een zacht frisse kersen geur en schuimt goed. Mijn haar verliest geen formule en word tevens goed gehydrateerd.

Beaver Professional Cherry Blossom Shampoo full size heeft een winkelwaarde van €20,90

GOODIEBOX Recharge

MineTan – Violet Everyday Glow

Deze mousse zorgt er geleidelijk voor dat een mooie zomerse glow ontwikkeld. Dit product is voor mij geheel nieuw ook. Het si een zachte luchtige mousse die je aanbrengt op een gereinigt gezicht. Hij zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd word en de kleur word opgehaald.

MineTan – Violet Everyday Glow heeft een winkelwaarde van €24,95

GOODIEBOX Recharge

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker de Goodiebox adviseren. De box onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.