Unboxing Goodiebox Dromenland

Het thema van de Goodiebox is deze maand Dromenland. Want we weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is, en bepaald hoe jij de volgende dag doorkomt. Daarom heeft Goodiebox deze maand de box gevuld met producten die zullen meedragen aan een goede nacht en om de nieuwe dag positief tegemoet te gaan. Kijk je gauw mee naar mijn Unboxing van de Goodiebox Dromenland?

Unboxing Goodiebox Dromenland

Unboxing Goodiebox Dromenland

Over Goodiebox Dromenland

We hebben allemaal weleens van die dagen dat alles tegenzit. En zeker nu de dagen korter worden en de nachten langer is een goede nachtrust essentieel. Want een goede nachtrust bepaald een groot deel hoe jij de volgende dag doorkomt. Zo weet ik van mezelf dat ik minimaal 8 uur slaap nodig heb en goede nachtproducten een must zijn.

De Goodiebox bevat deze maand 5 producten, zowel full size als mini en als member kreeg ik er nog een klein extraatje bij!

Unboxing Goodiebox Dromenland

Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Maks

In de nacht is precies het moment dat je huid zich gaat herstellen. Ter ondersteuning hiervan zit er een heerlijk slaapmasker in de box. Het is een mini met een inhoud van 30ml. Deze is te gebruiken voor 1 á 2 keer.

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid. Je smeert een dunne laag op je gezicht. Hierbij kan je de stap van nachtcrème dus overslaan. Ik breng het een half uur voor het slapen gaan aan, zodat het al een beetje kan intrekken voordat ik ga slapen. De volgende ochtend reinig ik me gezicht met lauw water. En het resultaat is een een gladde zachte huid.

Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Maks heeft een winkelwaarde van €9,90

Unboxing Goodiebox Dromenland

Maque Me Up – Foot Peeling Mask

Of het nou zomer of winter is mijn voeten verzorg ik altijd goed. Maar een masker heb ik ze nog nooit gegeven. Ik heb deze naar ontvangst van de box ook direct getest!

Het masker is te vergelijken met een sheet mask voor je gezicht. Het zijn een soort sokken gedrenkt in voedende en verzachtende oliën. Je doet de sokken aan en laat het vervolgens 30 minuten intrekken. En vervolgens spoel je het af of wat ik deed een voetbadje nemen. Daarna goed drogen en je voeten voelen zacht en gehydrateerd aan.

Maque Me Up – Foot Peeling Mask heeft een winkelwaarde van €13.00

Unboxing Goodiebox Dromenland

Polaar – Night Revitalizing Cream

Een goede herstellende nachtcrème is een must om de huid te ondersteunen. Deze nachtcrème stimuleert de vernieuwing van de huid en heeft een herstellend effect. In de box zit een mini met een inhoud van 25ml, hier kan je 1 á 2 keer mee doen. De nachtcrème breng ik aan op en gereinigde huid. De creme voelt fijn aan en trekt snel in. Het maakt me huid zacht en klaar voor een nieuwe dag!

Polaar – Night Revitalizing Cream heeft een winkelwaarde van 43,95 voor 50ml

Unboxing Goodiebox Dromenland

Manna Kadar – Sea Minerals Renewing Body Butter

Ik ben gek op body butter zowel zomers als in de koude donkere dagen. Body butter gebruik ikzelf altijd na het douchen in de avond. Dit zodat het lekker kan intrekken in de nacht.  De body butter is verrijkt met ingrediënten  uit de Dode Zee en hierdoor krijgt je huid een boost aan hydratatie. Deze body butter maakt mij huid heerlijk zacht en blijf dat de dag erna nog lang na ervaren. Ook droge plekken worden zachter en spoeler.

Manna Kadar – Sea Minerals Renewing Body Butter heeft een winkelwaarde van €22,00

Unboxing Goodiebox Dromenland

Paese – Claire Brighting Concealer

Ik kan al jaren niet meer zonder een concealer. Zeker na een slecht nacht is een concealer een musthave! De concealer breng ik aan nadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt en verzorgt heb. Ik breng het door middel van het kwastje aan onder mijn ogen. Vervolgend dep ik het in mijn huid en blend ik het. De dekking viel me niet tegen en ook de kleur was precies goed. Resultaat is een frisse helder blik. Deze concealer bevat ook nog eens Vitamine A, C en D die de gevoelige huid helpen te versterken.

Paese – Claire Brighting Concealer heeft een winkelwaarde van €13.00

Unboxing Goodiebox Dromenland

Oh Happy (Hair) Day!

Dit kleine extraatje kreeg ik als member van de Goodiebox. Want met deze scrunchie bespaar je ’s ochtends kostbare tijd en houd je je haren stijlvol in bedwang.

Unboxing Goodiebox Dromenland

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker deze box adviseren. De Goodiebox onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.