De kappers zijn gesloten, en daar zit je dan met een flinke uitgroei. Geen zorgen! Met deze tips verberg je die uitgroei binnen no-time!

Beter even niet gebruiken

Producten als haarlak en gel kan je beter even vermijden als je een uitgroei hebt. Het valt namelijk alleen maar meer op wanneer je haar vettig is of lijkt.

Oogschaduw om het te camoufleren

Je gelooft het misschien niet, maar voor bruin haar werkt het echt heel goed. Je werkt gewoon heel makkelijk met een beetje oogschaduw je uitgroei zo bij. Houd er wel rekening mee dat het buiten niet moet regenen want an is het natuurlijk zo weg. Maar je werkt het natuurlijk ook weer zo bij.

Beanies, petjes en hoeden

Ok, een beanie is vooral leuk in de winter. Maar met het mooie weer is een petje of mooie hoed niet alleen slim, maar ook super classy!

Uitgroeispray

De Magic Retouch spray van L’Oréal Paris is speciaal ontwikkeld om je uitgroei te verbergen. Het is ook nog eens super simpel te gebruiken en in veel verschillende kleuren te koop. Voor iedere haarkleur is er dus wel een uitgroeispray te vinden!

haar uitgroei verbergen

Gooi je haar los!

Een strakke scheiding of een staart accentueert je uitgroei alleen maar meer. Gooi je haar dus lekker los en gooi die scheiding lekker door de war.

Zorg voor volume

Als je extra volume creëert in je haar kun je er voor zorgen dat juist de aandacht wegvalt op je uitgroei. Mijn tip voor meer volume? Föhn je haar op de kop en gebruik een beetje droogshampoo.

Zelf een pakje verf in je haar gooien werkt niet voor iedereen. Wacht daarom even tot je weer een afspraak kunt maken bij de kapper. Dat scheelt je achteraf een hoop bende en kopzorgen. Wil je toch zelf gaan verven, zorg dan dat je ook wat vaseline op je haargrens smeert. Dan voorkom je lelijke vlekken.

Uitgroei pin 2