Iedereen heeft tegenwoordig wel een tablet. Even snel je mail lezen, wat leuke nieuwe blogs en vlogs lezen onderweg, we doen het allemaal. Een goede tablet hoes is dus best belangrijk. Vandaag laat ik mijn top 5 tablet hoezen zien. Kijk je mee?

Het eerste waar ik naar keek toen ik een hoes ging shoppen was, waar heb ik hem voor nodig? Ga ik namelijk hele teksten schrijven (voor het bloggen) of ga ik alleen filmpjes kijken af en toe. Omdat ik toen nog geen Macbook had deed ik erg veel met mijn tablet, dus ook teksten schrijven voor Beauty Unboxing. Niet gek dat ik daarom keek naar een mooie tablet hoes met een toetsenbord zoals deze. Niet alleen leuk qua kleur, maar ook nog eens ontzettend praktisch!

ec_10410004d-1

Het enige nadeel van een hoes met toetsenbord is het gewicht. Ondanks dat een tablet natuurlijk niet heel erg veel weegt scheelt het wel of je met of zonder toetsenbord moet mee nemen in je tas. Ik heb daarom zelf ook een gewoon klap hoesje. Deze kan je oprollen zodat je je tablet ook kan neerzetten en een filmpje kan bekijken.

ec_10110218i-4

Nou zijn de hoesjes hier boven best braaf qua kleur. En ik zou Jamey niet zijn als ik niet ook dol ben op prints en gekke kleuren. Bijvoorbeeld deze sexy leopard hoes? Is hij niet tof?

ec_11020940a-4

Of als je wat meer van een vrolijke bloemenprint houd.

ec_11020746b-1

En het mooiste aan deze hoes is dat je ook nog eens alle ruimte hebt voor pasjes en andere dingen. Zo hoef je maar 1 ding mee te nemen in je tas maar heb je wel alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Misschien wel handig voor als je bijvoorbeeld een zakelijke afspraak hebt en niet gelijk een grote tas met alles daar in mee wilt nemen.

tablet hoezen 1

En als laatste wil ik jullie nog deze prachtige jade kleurige hoes laten zien. De grote ronde knop op de hoes is om je tablet te kunnen draaien. Zo kan je je tablet staand en liggend neerzetten. Altijd handig. Alle hoezen zijn te koop op Shop4tablethoes.

Wat zijn jouw favoriete tablet hoezen?

Handtekening Jamey