Afgelopen week is de nieuwe herfstcollectie van OPI gelanceerd “OPI Washington DC 2016”. De collectie is geïnspireerd door de Amerikaanse presidentverkiezingen en is in samenwerking gegaan met Kerry Washington. Ik heb drie kleuren uit de collectie mogen ontvangen, kijk je mee naar de swatches en review!

3x OPI Washington DC 2016

OPI over de Washington DC 2016 collectie

Het kan je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse presidentsverkiezing met de kleurrijke presidentskandidaten is een hot topic dit jaar! Reden genoeg voor OPI om hier op in te spelen met de nieuwe nagellakkleuren voor het najaar: de Washington DC collectie.

De vrouwen uit Washington DC staan voor kracht en visie. OPI is daarom ontzettend blij dat ze haar krachten voor deze nieuwe seizoenscollectie heeft gebundeld met Kerry Washington: actrice, activiste en échte powervrouw. Kerry is sinds 2012 vooral bekend om haar hoofdrol in de serie Scandal, als topadvocate en crisis manager in Washington.

Het kleurenpalet van OPI’s Washington DC collectie weerspiegelt een geraffineerde twist op klassieke herfsttinten: warm oranje, rood en bruin, rustieke aardetinten, schemerblauw en diepgroen. De laatste is trouwens de trendkleur in de najaarsmode! De collectie bestaat uit 12 tinten plus 3 limited edition lakken én matching GelColors voor alle 15 kleuren! Bron

3x OPI Washington DC 2016

3x OPI Washington DC 2016

OPI We The Female

Is een warme bordeaux kleurige lak. Dit soort kleuren zie je altijd weer terugkomen in de herfst collecties, vrouwelijk en elegant. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

3x OPI Washington DC 2016

3x OPI Washington DC 2016

OPI Never a Dulles Moment

Is een okergoud kleurige nagellak, wist je dat dit de kleur is van het najaar 2016 echt een musthave dus! Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

3x OPI Washington DC 2016

3x OPI Washington DC 2016

OPI CIA = Color is Awesome

Is een donkerblauwe kleur maar toch nét wat anders. Voor de herfst en winter vind ik dit een hele mooi stoere en toch ook vrouwelijke kleur om te dragen. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

3x OPI Washington DC 2016

Ik heb jullie drie mooi kleuren uit de nieuwe Washington DC 2016 collectie laten zien, maar ook de andere 12 kleuren mogen er zijn. De kleuren zijn een goede weerspiegeling van de kleurentrends 2016.

OPI Washington DC 2016 is verkrijgbaar o.a. Douglas voor €14,95-15ml en de OPI Mini Pack met 3 lakjes zijn verkrijgbaar voor €17,95-3,75ml

Heb jij de nieuwe OPI Washington DC 2016 al gespot in de winkels?

Handtekening Lonneke