De feestdagen zijn alweer in aantocht, tijd om aan de slag te gaan met de cadeaus! Er wordt aangeraden om dit jaar op tijd je Sint- en Kerstaankopen te doen i.v.m. de verwachte drukte. Heel verstandig dus om er nu alvast mee bezig te gaan. In dit blog delen wij een aantal leuke tips met je rondom beauty die het altijd goed doen.

Geschenksets

Voor vrouwen en (jonge) meiden zijn geschenksets altijd een goed idee. Geschenksets zijn pakketjes in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een parfum met bijpassende douchegel en bodylotion, verschillende soorten douchegel of badproducten, make-up sets of haarverzorging. Zo kun je altijd een geschenkset kiezen die bij de persoon past. Voor jongere meiden kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een geschenkset met bruisballen voor in bad of een set make-up voor starters. Het ideale van geschenksets is dat ze in allerlei prijsklassen te kopen zijn, ze zijn daarom ook een ideaal cadeau voor een surprise waarbij je aan een bepaald budget vast zit.

Parfum

Naast een complete geschenkset, is parfum ook altijd een goed idee. Let wel op: parfum is een persoonlijk cadeau. Kies daarom voor een parfum waarvan je weet dat hij/zij deze vaker draagt of lekker vind ruiken. Twijfel je? Dan kun je bijvoorbeeld ook altijd een cadeaubon geven voor een parfum naar keuze. Parfum is ook een leuk cadeau voor kinderen. Voor kinderen zijn er diverse soorten Eau de Toilette verkrijgbaar in de stijl van leuke films zoals Frozen en Minions. Leuk om te hebben voor een feestje of gelegenheid!

Adventskalender

Dit cadeau is meer geschikt voor Sinterklaas, omdat het met Kerst al te laat is. Een adventskalender is eigenlijk altijd een groot succes! Een adventskalender bestaat vaak uit 12 tot 24 vakjes, je maakt dan vanaf 1 december (of later bij 12 vakjes) elke dag een vakje open tot aan Kerstavond. Je telt dus af naar Kerst, met iedere dag een cadeautje! Tegenwoordig zijn er van allerlei merken adventskalenders te koop, zo zijn er ook veel op het gebied van make-up en verzorging. Zo kun je voor een klein prijsje een make-up adventskalender halen bij de Action, maar je hebt ze ook in een duurdere klasse, bijvoorbeeld van MAC of Essie. Liever geen make-up? Dan zijn er ook adventskalenders van o.a. The Body Shop (verzorging), Rituals (verzorging) en Yankee Candle (geurkaarsen). Voor ieder wat wils!

Ben jij al bezig met cadeaus voor de feestdagen?

Tips voor leuke beauty Sinterklaas- en Kerstcadeaus