The Ritual of Jing by Rituals

Een van mijn favoriete Beauty merken, Rituals, heeft een nieuwe lijn uitgebracht die centraal staat om ontspanning en rust. Iets waar ik veel te weinig van heb in mijn leven. Ik kon dus niet wachten om de nieuwe The Ritual of Jing lijn uit te proberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

The Ritual Of Jing

Zoals ik al vertelde heeft Rituals weer een nieuwe lijn uitgebracht. Een lijn gericht op kalmte, stilte en rust. Iets waar ik over het algemeen te weinig van heb in mijn leven. De Ritual of Jing bestaat uit twee lijnen. Een draait om “relax” en de ander om “sleep”. Zo kun je met deze producten zowel overdag als in de avond lekker ontspannen. The Ritual of Jing lijn heeft een zachte serene geur op basis van lavendel en palo santo. De geur lijkt in eerste instantie citrus-achtig maar is daarna duidelijk lavendel en wat warm-houtig. Hieronder vertel ik je graag wat meer over een aantal van de producten die ik heb ontvangen.

The Ritual of Jing eye pillow
The Ritual Of Jing Eye Pillow – €15,90

Ik heb regelmatig last van spanningshoofdpijn. Ik ben dus wel écht enorm blij met deze Eye pillow. Het kussentje is gevuld met lijnzaad en kan je zowel koud als warm gebruiken. Door hem eventjes op te warmen in de magnetron ontspannen je ogen waardoor je echt weer even oplaad na een drukke dag. Je kunt er ook een beetje pillow spray op doen voor een extra relaxed effect. Maar daar vertel ik zo nog wat meer over.

Ritual of Jing Pillow Mist

The Ritual Of Jing Pillow Mist – €17,50

Ik heb zelf niet heel veel moeite met in slaap komen. Na een dagje met die twee kinderen van mij ben ook jij wel uitgeput denk ik haha. Maar deze pillow mist verbetert je nachtrust in zou door de rustgevende geur er voor zorgen dat je juist sneller in slaap valt. Klinkt als iets wat ik maar eens bij Noé moet proberen. De spray vlekt niet, en kan ook gebruikt worden met een gevoelige huid. De sacred Wood en lavendel geur is écht heel lekker en niet te sterk.

The Ritual of Jing bath crystals
The Ritual Of Jing Magnesium Bath Crystals – €13,90

Hier was vooral Bram erg blij mee. Deze badkristallen bevatten namelijk magnesium en daar ontspannen je spieren van. Het zou daarnaast ook een zuiverende werking hebben. Vooral voor het slapen even in bad gaan met deze kristallen en je zult slapen als een roosje.The Ritual Of Jing Sleep Serum – €11,90

Deze Sleep Serum zit in een kleine massageroller. Het serum breng je dan ook niet aan met je handen maar met de roller. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en dit breng je voor het slapen aan op je voorhoofd, nek en je slaap. Dit zorg door de nachtjasmijn, Palo Santo en lavendel voor een kalmerend effect. Echt een nieuwe favoriet van mij!


The Ritual Of Jing Foaming Shower Gel – €8,50

Ben je nou niet gek op badderen of heb je geen bad? Dan is de Foaming Shower Gel wel wat voor je! Bij ons zijn de Foaming shower gels van Rituals niet aan te slepen. De doucheschuim heeft een heerlijk zachte volle structuur en geeft ook een hele fijne geur af waar je helemaal relaxed van wordt.

Ritual of Jing - Body cream

The Ritual Of Jing Body Cream – €18,50

Na dat heerlijke bad of die ontspannende douche is het belangrijk om je huid weer goed te voeden. Ook daar heeft Rituals aan gedacht. Namelijk met een super zachte body cream. De fleurige en verzorgende geur van heilige lotus met de kalmerende en verzachtende kracht van jujube zorgen voor een zachte, gevoede huid.

Alle producten van The Ritual of Jing lijn zijn onder andere te koop in de Rituals winkels of online bij Bol.com. Wat doe jij om je dag ontspannend af te sluiten?


Rituals of Jing pin