Givenchy Base Mascara Perfecto  2

Van mijzelf heb ik helaas geen prachtige lange wimpers. Iets wat ik zo enorm jammer vind, want zeg nou zelf, wie wilt er nou niet van die volle wimpers! Gelukkig heb ik wel een aantal dingen gevonden die voor mij werken. Benieuwd naar mijn tips voor langere wimpers? Lees dan snel verder.

Fake it till you make it

Het beste advies dat ik je kan geven als je korte wimpers hebt is fake it till you make it. Er zijn natuurlijk middeltjes die er voor kunnen zorgen dat je wimpers sterker worden zoals Revitalash, maar naast dat deze hartstikke duur zijn moet ik eerlijk bekennen dat ik nooit echt mega resultaten zie. Maar goed, dat is natuurlijk niet gek. Er is toch ook geen creme die je een dubbel D cup geeft dus waarom zou er wel een serum zijn die je wimpers 2 keer zo lang maken. Wil je nou écht die volle wimpers. Dan zijn er gelukkig tal van andere opties.

Zo heb ik een hele lange tijd wimperextentions gehad. Dit geeft (wanneer goed gezet) echt een prachtig resultaat. Je kunt dan kiezen voor een one-by-one verlenging (dit zit er heel natuurlijk uit) of voor een 3D verlenging. Zelf koos ik voor het laatste omdat dit niet alleen zorgde voor die mooie verlenging maar ook een hele volle bos wimpers. Het nadeel, het is erg kostbaar en je moet elke 3 weken weer terug om het bij te laten vullen. Dat kan wel flink in de euro’s oplopen.

Tips voor langere wimpers zonder mascara

Mijn eigen wimpers zonder make-up.

De juiste mascara doet wonderen

De juiste mascara en eventueel primer doet ook wonderen. Na een hele poos neowimpers en wimperextentions te hebben gedragen heb ik mij er bij neer gelegd dat dit niet meer voor mij was. De kosten waren zo hoog, en uiteindelijk vond ik dit gewoon zonde worden. Dus ging ik op zoek naar de juiste mascara voor mijn wimpers. Al snel kwam ik uit op de Hypnôse mascara van Lancome uit. Zelf gebruik ik de waterproof omdat die de krul er ook heel mooi in houd. 

Givenchy Base Mascara Perfecto 

Givenchy Base Mascara Perfecto  Close up primer

Tips voor langere wimpers met primer

Hier heb ik de Givenchy Base Mascara Perfecto aangebracht op mijn eigen wimpers.

Primer onder je mascara? 

Maar omdat alleen mascara voor mij niet voldoende was ben ik ook gaan experimenteren met mascara primers. Nu heb ik al een tijdje de Lancôme Cils Booster XL geprobeerd. Maar die vond ik al heel snel klonterig worden. Dat werd hem dus niet voor mij. Op advies van een vriendin ben ik dus de Givenchy Base Mascara Perfecto gaan proberen. Dit is een Mascara Primer voor Volume en Gekrulde Wimpers. Precies wat ik nodig had dus! Deze primer is niet wit van kleur maar eerder een soort transparant roze. Na het aanbrengen droogt hij transparant op en kun je je mascara aanbrengen. Het borsteltje separeert de wimpers ook gelijk heel mooi waardoor je echt zo veel mogelijk haalt uit je natuurlijke wimpers. Ik ben echt helemaal fan!

Tips voor langere wimpers eindresultaat

Het eindresultaat!

Hopelijk heb je wat aan mijn tips voor langere wimpers gehad! Heb jij nog tips voor ons? Laat ze dan achter in de comments!

Tips voor langere wimpers