Na een dag werken of druk geweest te zijn, kan ik altijd extra genieten van een douche. Het geeft ontspanning, rust en even weer een moment om tot jezelf te komen. De doucheproducten die ik gebruik kies ik altijd zorgvuldig en wissel niet heel vaak. Meestal kies ik geuren die me nog meer ontspannen zodat ik vervolgens heerlijk op de bank kan ploffen met een kop thee. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste doucheproducten zien Therme Shower Zen White Lotus & Saigon Pink Lotus!

Over Therme Shower Zen White Lotus & Saigon Pink Lotus

Het merk Therme is denk ik bij iedereen wel bekend en dan vooral om de heerlijke zachte bijzondere geuren. Niet alleen je huid gaat er lekker van ruiken maar ook je badkamer word voorzien van een heerlijke geur. Therme heeft een groot assortiment als het gaat om verzorging en geurbeleving. Ze hebben maar liefst 20 varianten van de Shower lijn. Ik laat jullie vandaag twee hiervan zien; Therme Shower Zen White Lotus & Saigon Pink Lotus.

Therme Shower Satin – Zen White Lotus

De geurlijn Zen White Lotus is inspireert op de Japanse Zen Boeddisme. Hierin is het bereiken van innerlijke rust een belangrijk doel. En voor mij zeker na een drukke erg fijn om mee tot rust te komen, want dat is wat deze geur echt doet. De witte lotus bloem staat symbool voor transformatie, puurheid en sereniteit.

De geurbeleving van Therme Shower Satin Zen White Lotus is vooral rustgevend. De douchegel voelt romige aan mede doordat in het product zijde en macadamia olieen zijn toegevoegd, die je huid zijdezacht maakt. De douchegel laat zich makkelijk verdelen en aanbrengen op de huid. Hij schuimt lekker en geeft na afspoelen een heerlijk schoon en fris gevoel. Therme Shower Satin  Zen White Lotus is Ph-neutraal. De verpakkingen van Therme zijn verpakt in bio verpakking en 100% recyclebaar.

Therme Shower Satin – Saigon Pink Lotus

De geurlijn Saugon Pink Lotus is geïnspireerd door de heilige lotus, die staat voor menselijke ontwikkeling, schoonheid en rust. Ik vind deze geurlijn voornamelijk fijn te gebruiken in de ochtend. Dit komt door de bloemerige geur wat een romantische geurbeleving geeft, De douchegel is verrijkt met roze lotus, amber, vanille en sandelhout. Een heerlijk combinatie van geuren die samen erg fijn werken om lichaam en je gemoedstoestand.

Therme Shower is per stuk verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €9,25 per stuk.