Stappenplan voor een natuurlijke make-up look-2

De gemiddelde tiener draagt op het moment meer make up op een dag dan de meeste van ons in een maand. Tijd dus om een mooie natuurlijke make-up look te maken die meer past in het dagelijks leven.

Het is best apart, hoe mooier de huid, hoe dikker de laag plamuur. Er gaat soms zoveel foundation en concealer op een huid dat de hele mooie huid niet meer te zien is. Het wordt ook regelmatig gebruikt om een onrustige acne te verbergen. Jammer genoeg is dat mooier op een foto dan in real life. Je ziet van dichtbij dan een laagje over de puistjes wat het eigenlijk alleen maar accentueert.

Daar komt bij dat als je naar college gaat of je stage baan, dat het toch verzorgder staat als je een zachte dagelijkse look draagt in plaats van een full on face.

Keira make-up look max factor

Stappenplan voor een natuurlijke look

Stap 1: Reinig je huid

Een echt mooie look begint bij een mooie huid. Zorg dus dat je die elke ochtend en avond goed reinigd. Rozenwater is echt een aanrader als je een heel onrustige huid hebt. Wij hebben zelf een fles olijfolie in de badkamer staan. Ten eerste om de wilde krullen van de tiener onder controle te houden. Ze maakt dan eerst het haar nat, doet er een laagje olie in, en wast het daarna met shampoo en conditioner. Maar als goede tweede kun je het gezicht (en de rest van je lichaam)er even mee insmeren en weer afspoelen (zonder zeep)met warm water. Je zult zien dat je dan meteen al een mooie glans hebt op de huid zonder vettig te zijn.

Stap 2:  Not to prime is a crime!

Mocht je foundation echt willen gebruiken, doe dan eerst een primer op. Dit is vaak beter voor de huid, en geeft een mooier resultaat. Heb je geen foundation nodig dan is de Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer voldoende om de kringen en eventuele vlekjes weg te werken.

Max Factor make-up producten 2

Stap 3: Bronze

Ga eens met je gezicht in die fijne nazomer zon zitten. Precies daar waar de zon schijnt breng je een bronzer als de Max Factor Creme Puff Bronzer aan. Je kunt ook wat op de oogleden doen in plaats van een oogschaduw. Je ogen lichten er echt van op!

Stap 4: Tijd voor de ogen!

Met de Real Brow & Fill Shape kun je de wenkbrauwen nog een mooie vorm geven en opvullen. Als je de wimpers dan een laagje False Lash Effect Waterproof Mascara geeft, en een mooie lijn langs je ooglid (of erin voor een mysterieus effect)trekt met de Masterpiece Kohl Pencil in de kleur 030 Brown (alle drie van Max Factor)dan springen je ogen er echt uit! Lukt het niet om een rechte lijn te trekken met een oogpotlood? Pak dan een wattenstaafje en smudge de lijn een beetje. Zo ziet niemand dat de lijn niet perfect is, en het staat nog heel zacht ook.

Keira Make-up look

Stap 5: Finish with the lips!

Als laatste gebruik je de Max Factor Colour Elixir Cushion om de lippen een zachte glans te geven, ze zacht te houden en ze te beschermen.

Je zult zien dat je met deze look echt hoge ogen zult scoren!

Stappenplan voor een natuurlijke make-up look