The Ritual of Chado

Rituals heeft weer een nieuwe Limited Edition zomerlijn uitgebracht. Dit keer The Ritual of Chado. Klinkt als een waar cadeautje vind je niet? Ik testte een aantal geweldige producten uit. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Zoals we weten van Rituals zijn alle collecties gebasseerd op eeuwenoude rituelen. Dit keer is de collectie geïnspireerd op het Ritueel van Chado. Deze kalmeert de zintuigen door middel van match en bamboe. Deze combinatie van geuren zouden moeten zorgen voor een serene en kalme sfeer. Dat klinkt wel erg fijn toch?

The Ritual of Chado shower gel

THE RITUAL OF CHADO FOAMING SHOWER GEL

Ik ben al jaren fan van de foaming shower gel van Rituals. Er zijn weinig douchegels die zo ontzettend goed schuimen. De Ritual of Chado foaming shower gel bevat Matcha en Bamboe en is daardoor heerlijk verfrissend. De geur vond ik wel echt anders dan de andere geuren die ik ken van Rituals. De douchegel is echt heerlijk verfrissend en opwekkend. Perfect voor de zomer naar mijn idee!

Prijs: € 8,50 | 200 ml

The Ritual of Chado scrub

THE RITUAL OF CHADO BODY SCRUB

Vooral in de zomer vind ik scrubben extra belangrijk. Zo verwijder je namelijk dode huidcellen en krijgt je huid weer een nieuw laagje waardoor je zongebruinde kleurtje ook wat langer blijft. En zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal! De scrub is gemaakt van suiker en reinigt echt goed. Ik gebruik de scrub nu 1 a 2 keer per week.

Prijs: € 15,50 | 125 ml

The Ritual of Chado TheeThe Ritual of Chado thee verpakking

THE RITUAL OF CHADO TEA

Eerlijk gezegd ben ik geen theeleut. Ik drink veel liever een kopje koffie. Maar ik ben wel echt ontzettend fan geworden van de Ritual of Chado thee. Deze groene thee zit vol met antiocidanten en heeft een licht bitterzoete smaak door de Matcha. Ben je gek op thee? Dan is dit echt een aanrader!

Prijs: € 6,50 | 50 gr.

The Ritual Of Chado staat in het teken van ontspannen en kalmeren. Naast de prachtige producten die ik je net heb laten zien zit er in deze collectie nog veel meer moois. Zo hebben ze onder andere een complete theeset, een fotospa en ook prachtige geurstokjes voor in huis. Alle producten zijn te koop in de webshop van Rituals of in de winkel.

Wat vind jij van de nieuwe Limited Edition The Ritual of Chado?