The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is één van de nieuwste geuren die eind vorige jaar van Kruidvat is gelanceerd. Helemaal onbekend zijn mij de geuren van Kruidvat niet en was zelf ook heel benieuwd hierna. Vandaag vertel ik je mijn ervaring en beleving van deze nieuwe geur! Lees je mee?

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

Over The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

The Master Perfumer komt uit een reeks met diverse geuren. De geuren zijn ontwikkelt en tot stand gekomen door wereldberoemde parfumeurs en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

De geurlijnen van The Master Perfumer

  • The Master Perfumer Black Vanilla N°07
  • The Master Perfumer Amber N°53
  • The Master Perfumer Oriental Summer N°11
  • The Master Perfumer Absolute Iris N°39
  • The Master Perfumer White Lily N°26
  • The Master Perfumer Cherry Bloom N°08
  • The Master Perfumer Velvet Patchouli N°20
  • The Master Perfumer Rose N°8

Ook voor de mannen bestaat er een zeer uitgebreide lijn met verschillende geuren.

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

De parfum zit in een doorzichtige glazen flacon, die er rustig en clean uitziet. Elke keer heeft een andere kleur etiket en parfum kleur.

De topnoot is mandarijn, de hartnoten rose en jasmijn en de basisnoten cedarwood, patchouli & muskVooral de basisnoten trekken gelijk mijn aandacht. Ik heb een zwak voor geuren met cedarwood.

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

Als je de geur opspuit ruik je eerst goed de geur van frisse en fruitige mandarijn en vervolgens veranderd de geur naar jasmijn wat iets bloemerig is. De geur is echt fijn voor de lente. Wat ik jammer vind is wel dat de geur vrij gauw vervliegt en je dus extra moet sprayen.

Conclusie

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is een fijn budget parfum. Persoonlijk past de geur niet bij mij. Maar misschien wel bij jou! Want elke geur kan bij iemand totaal anders ruiken. Verder zit de parfum in best wel grote flacon en kan er zeker een hele tijd mee doen!

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8,49

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine