Ardelle Magnetic Liner & lash 1

Ben jij klaar om te shinen? Met deze Magnetic lashes van Ardell ga jij de show stelen! Ben jij benieuwd naar deze lashes en mijn bevindingen? Lees dan snel verder.

Ik gebruik al een aantal jaren plak wimpers. Voordat ik aan deze Lashes begon heb ik zelf een lange tijd wimperextensions gehad. Op een gegeven moment was dat niet meer te combineren met mijn eigen salon en toen ben ik over gegaan op plak wimpers! Ik gebruik ze gewoonlijk altijd van een ander merk maar ik was heel blij verrast toen ik van Jamey deze Ardell magnetic liner & lash voor jullie mocht reviewen!

In het begin was ik er een beetje sceptisch over. Ik had al veel gelezen over die wimpers welke ook met een magneet werken en dat leek mij echt drie keer niks! Maar over deze manier van aanbrengen had ik nog niets vernomen en leek mij heel interessant. Het werkt namelijk niet met een lijm, maar met een magnetische gel liner. Hoe handig zou dit zijn als dit ook echt werkt!

De Ardell Magnetic Lashes zijn ideaal als je nog niet zo veel ervaring hebt met het aanbrengen van Lashes. Ook is dit een ideale uitkomst voor mensen met een late allergie. In de lijm die word gebruikt om de wimpers te bevestigen zit vaak latex. Met dit handig systeem kun je dus ook met een latex allergie genieten van mooie lashes.

Arrdelle magnetic liner & lashes 2

Hoe werkt het nou? 

Als eerste stap breng ik met het bijgevoegde kwastje een liner aan boven mijn wimper rand. Dan pak je de wimpers en brengt ze aan op de eyeliner die je net hebt aangebracht. Let er wel op doe dit terwijl de liner nog een beetje nat is! Wil je ze er nou weer afhalen trek dan voorzichtig aan je wimpers en zo kan je hem op een veilige manier verwijderen. Ik pak hem meestal bij het uiteinde vast en trek hem dan langzaam naar mijn binnenste ooghoek. Let hierbij op dat je de magneetjes van de wimpers er niet aftrekt anders kan je ze niet meer hergebruiken.

Ardelle magnetic liner & lash 3

Wat vond ik van deze Magnetic Liner & lashes van Ardell?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg verrast ben door deze wimpers! Ik ging er met niet te hoge verwachtingen in maar ze hebben mij echt verrast! Het aanbrengen is echt ideaal! Zo gemakkelijk en de liner is ook mooi zwart en intense qua kleur. Ze zijn herbruikbaar dus je kan hier echt lang mee doen mits je natuurlijk er voorzichtig mee omgaat. De wimpers geven een mooi volume effect doordat de plukjes kriskras door elkaar lopen.

Ardell magnetic liner & lash 4

Pluspunten:

  • makkelijk aan te brengen
  • geen lijm meer nodig
  • ook te gebruiken bij latex allergie
  • natuurlijke volume look
  • mooie krul
  • cruelty free
  • herbuikbaar

Minpunten: 

  • het  is natuurlijk alleen te gebruiken met een eyeliner dus als je dat niet wilt is dit helaas geen geschikt product voor jou
  • van mij mocht het nog wel wat meer volume hebben ik hou van nét wat meer

Ik raad de Ardell magnetic liner & lash dus zeker aan! Vooral als je zelf niet veel ervaring hebt met het plakken van nep wimpers is dit een ideale manier om ze toch eens te gaan proberen. Ze zijn trouwens verkrijgbaar bij de Kruitvat.

Gebruiken jullie zelf wel eens fake lashes? En wat zijn jullie favorieten hierin? Laat het me weten en misschien kunnen wij onze tips dan uitwisselen. Hopelijk vonden jullie mijn allereerste blog op Jamey.nl leuk en hebben jullie wat aan mijn review!

Liefs,

Saskia van Guns and Glitters

Ardell Magnetic Liner & Lash