Insmeren, we lijken niets anders te doen deze zomer, maar wist je dat het ook tijdens de nazomer en zelfs in de herfst belangrijk is om je huid dagelijks te beschermen tegen de negatieve invloeden van de zon? Dat kan nu op een heel natuurlijke manier met de The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30. Hij is anders dan dat je misschien gewend bent van een zonbescherming, maar wel heel fijn!

The Lekker Company

The Lekker Company

The Lekker Company, het straalt één en al Nederlandse vibes uit. Dat klopt ook, want het is een Nederlands huidverzorgingsmerk. Superleuk natuurlijk om te genieten van producten uit eigen land die ook nog eens met veel liefde ontwikkeld worden en gemaakt zijn. De producten van het merk zijn natuurlijk en goed voor zowel je huid als het milieu.

The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30

The Lekker Company

Vandaag hebben we het over de The Lekker Company Natural Sunscreen Eucalyptus SPF30, een natuurlijke zonbescherming met een fijne factor die bijna elke huid goed beschermt. Wist je dat de reguliere zonbeschermingsproducten slecht kunnen zijn voor het milieu? Niet alleen de verpakking als het gaat om de plastic soep, maar ook de producten zelf. Restjes ervan komen in het water en tasten de zee, het water en de dieren die erin wonen aan. Eigenlijk superslecht dus. Met deze Natural Sunscreen voorkom je dat en ben je volkomen veilig bezig.

De verpakking

The Lekker Company

Heel leuk en oh zo anders is de verpakking. Deze zonbescherming komt namelijk in een doosje. Say what?! Ja, geen flacon, een spray of een stick dus, maar een doosje waar het product in zit. Je smeert het vanuit het potje dus eerst op je vingers en dan op de huid. Het lijkt wat omslachtig, maar werkt eigenlijk helemaal prima. De kleuren van het potje zien er overigens ook lekker zomers uit, helemaal leuk!

De textuur

The Lekker Company

De textuur in het potje is vrij hard, maar eenmaal op de huid lijkt het wat te smelten en smeer je het goed uit. Sommige andere natuurlijke zonbeschermers zijn geurloos, maar fijn is dat deze lekker naar eucalyptus ruikt. Het is lekker fris, ietwat kruidig en heel erg rustgevend. Perfect dus als je lekker van het zonnetje gaat genieten.

The Lekker Company

Ons beschermt hij perfect tegen de zon. Zelf smeer ik altijd met een SPF30 en voor mij is dat prima. Ik verbrand namelijk bijna nooit en mijn huid is van nature al iets getint. Voor kindjes raad ik echter aan om altijd met een SPF50 te smeren, tenzij je in de herfst zit. De zon is dan namelijk wat minder sterk.

Deze Natural Sunscreen van The Lekker Company is dan ook zeker een aanrader, zelfs voor de nazomer en de herfst! Hij is verkrijgbaar via Thelekkercompany.com en te koop bij Etos voor €19,99.