Ouder worden, niet allemaal hebben we er evenveel vrede mee. Toch is het iets dat van nature een proces is waar we ons bij moeten neerleggen. Natuurlijk is er wel een verschil in ouder worden, want met de juiste verzorging kun je sommige processen wat rekken of uitstellen. Zo smeer ik al sinds mijn 20e met een oogcrème en tot nu toe heeft dat goed geholpen. Vandaag review ik dan ook de Clarins Total Eye Lift!

Clarins Total Eye Lift

Een oogcrème wordt door zoveel mensen nog onderschat, maar wist je dat dit één van de belangrijkste smeersels voor je huid is? Dat vind ik tenminste, want de huid rondom je ogen is één van de eerste plekken waar huidveroudering voorkomt. Daarbij is het tevens de plek die bepaalt hoe je uitstraling is. Bij wallen of vermoeide ogen straal je dit ook uit. Een frisse en open blik doet heel veel wonderen voor je voorkomen. Smeren dus allemaal!

Waarom smeren?

Clarins Total Eye Lift

Dat smeren kun je doen met de Clarins Total Eye Lift. Deze verstevigende oogcrème verzorgt de huid en is specifiek ontwikkeld om de huid rondom je ogen te laten stralen. Weg dus vermoeide ogen, hallo wakkere blik! Een veel voorkomend probleem is naarmate je ouder wordt je huid rondom je ogen wat slapper wordt. Het wordt droog en er ontstaan lijntjes. Je ogen kunnen je hierdoor veel ouder laten uitzien dan dat je eigenlijk bent. Deze oogcrème gaat dat allemaal tegen, want hij hydrateert de huid en maakt deze glad.

De textuur

Clarins Total Eye Lift

De textuur is heerlijk, als een mix tussen een melk en een gel. Hierdoor smeert het heel goed op de huid en trekt het fijn in. Een plakkerig laagje achterlaten doet het gelukkig niet. De formule is overigens zo ontwikkeld dat het razendsnel werkt. Binnen een minuut kun je al een groot verschil zien qua liftend effect. Dit verschil is met name goed waarneembaar wanneer je vermoeide ogen hebt. Naast het verzorgende aspect biedt deze Total Eye Lift van Clarins een mooie basis voor make-up. Het zorgt er namelijk voor dat make-up beter, mooier en langer blijft zitten. Goed om te weten tot slot is dat deze crème geschikt is voor gevoelige ogen en lensdragers.

Clarins Total Eye Lift

Zoals ik al eerder aangaf smeer ik al sinds mijn 20e met een oogcrème en nu begin ik dat te zien. Vrouwen van mijn leeftijd (35) beginnen soms al wat kraaienpootjes te krijgen of rimpels onder hun ogen. Bij mij is dat gelukkig nog helemaal niet aan de orde! Goed en op tijd smeren is dus echt een aanrader! De Clarins Total Eye Lift komt in een mooie pompflacon met een inhoud van 15 ml. en kost €75,-. Hij is o.a. verkrijgbaar bij de luxe parfumerie, bijvoorbeeld via Douglas.nl.