Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet een hele muur wilt behangen, bijvoorbeeld te druk in je woning of te veel werk. Deze trend is dan perfect voor jou: behangcirkels! Wel dat leuke print behang, maar dan in de vorm van een cirkel die je ergens op de muur kunt plaatsen. Wij zijn fan van dit concept. In dit blog delen wij verschillende leuke behangcirkels met je, lees je mee?

Behang met luxe uitstraling

In je woonkamer of slaapkamer kies je al snel voor Luxe behang. Luxe behang kenmerkt zich door de prachtige kleuren in combinatie met mooie designs. Luxe behang is ook verkrijgbaar als behangcirkel, waardoor je niet de hele muur ermee hoeft te behangen. Geef het een mooi plekje boven je bed of als blikvanger in je woonkamer. Merken die luxe behang ontwerpen zijn o.a. Arte en KEK Amsterdam. KEK Amsterdam behang bestaat uit prachtige prints zoals diverse bekende museumstukken. Ook ontwerpen ze behangcirkels met een landschap of bijvoorbeeld een klassiek ornament. Perfect voor in een landelijke of klassieke woning!


Behangcirkels voor de kinderkamer

In een kinderkamer maken behangcirkels een echt verschil. Ook hier kun je ervoor kiezen om niet een hele wand te behangen, maar te kiezen voor een prachtige behangcirkel. Zo heb je toch een leuke print in de kamer van je kleintje, zonder te veel werk. Wat dacht je van een print met Nijntje of Jip en Janneke? Tijdloze kinderprints die altijd leuk zijn! Je kunt de behangcirkel op elke wand hangen, zoals boven het bedje of de commode, net wat jij leuk vindt!


Meer kleur in je woning

Wil je graag meer kleur in huis, maar niet door een hele muur te verven? Ook dan is een behangcirkel de oplossing voor jou! Behang is er in vele diverse kleuren, zoals rood, geel of Blauw behang. Je voegt dan gemakkelijk een kleuraccent toe in je woning zonder te veel werk. Je kunt kiezen voor een rustige print, of juist een opvallende print met vele details. Zo kun je de kleur en het design aanpassen op jouw interieur en wensen.

Tip: laat de kleur van de behangcirkel ook terugkomen in andere decoratie in je woning. Kies je bijvoorbeeld voor een blauwe behangcirkel? Shop dan ook een blauw sierkussen, blauwe vaas of een blauwe kandelaar. Zo krijg je meer eenheid in je woning wat zorgt voor rust en sfeer.

Zou jij voor een behangcirkel kiezen in je woning?