Het is weer zo ver! De kerstcollectie van The Body Shop komt eraan! Ieder jaar is het weer een feestje met heerlijke geuren, geweldige verpakkingen en prachtige cadeausets. Ik ontving een hele doos leuke goodies om uit te proberen, vandaag laat ik jullie vast kennis maken met de Special Edition Seasonal Treats body butters!

Als je bekend bent met The Body Shop, dan ken je ongetwijfeld de body butters ook al. Er bestaan al een hoop lekkere geuren (mijn favoriet is de geur Moringa) maar tijdens de feestdagen brengt The Body Shop altijd weer de special editions uit. In dit geval zijn het 2 heerlijke geuren, namelijk: Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow.

Peppermint Candy Cane

De naam verraadt de geur al, namelijk Pepermunt en Candy Cane. Zoals je zult verwachten gaat het om een frisse, maar toch zoete geur. Het is wel een vrij heftige geur, je moet er dus wel van houden. De pepermunt is namelijk vrij overheersend.

Berry Bon Bon

Als je van zoet houd dan is de Berry Bon Bon echt perfect voor je. De butter zit vol met fruitige Community Trade ingrediënten, waaronder cranberryolie. Dit zorgt voor een heerlijke zoete geur en een zachte soepele huid na gebruik!

Vanilla Marshmallow

Met de Vanille extract uit Madagascar samen met 7 andere community trade ingrediënten is dit de derde maar ook mijn favoriet uit de Special Edition butters. De heerlijke warme, zoete geur is echt perfect voor de winter als je het mij vraagt!

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau of gewoon iets om jezelf mee te verwennen, ga dan zeker naar The Body Shop want hun kerstcollectie is echt to die for! De special edition Seasonal Treats body butters kosten 16 euro per stuk. Daarnaast zijn er ook andere producten in deze geuren zoals showen gel. Je moet nog wel even geduld hebben, want de collectie is pas in November te koop bij The Body Shop.