MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

Onlangs kreeg ik MAX FACTOR Radiant Lift Foundation toegestuurd. Dit komt goed uit want in de herfst en winter zijn de enige seizoenen dat ik foundation gebruik en ik was nog zoekende. Vandaag vertel ik wat deze foundation voor mij doet, kijk je mee?

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

Over MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

Je hoeft niet meer te kiezen tussen een stralende en een lonlasting foundation. Radiant lift heeft het allebei! De foundation geeft de vermoeide huid een frisse en natuurlijke glow en blijft de hele dag zitten. Hyaluronzuur hydrateert de huid en vult fijne lijntjes op. De foundation bevat SPF30 om je huid extra goed te beschermen.

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

De verpakking

De verpakking is van stevig glas en heeft een inhoud van 30ml. Vind de flacon erg luxueuze uit zien en ligt fijn in de hand. Je kan de foundation doseren met de pomp flacon. Ik vind hem zelf fijn werken, twee pompjes gebruik ik voor mijn gehele gezicht en hals. Zoals de foto hier zit er ook een mooie gouden subtiele shimmer in verwerkt. De shimmer of glitters zie je verder niet terug als je de foundation aanbrengt.

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

De foundation voelt zacht en romig aan. Je hebt zoals al eerder aangegeven maar een kleine hoeveelheid nodig en dekt direct heel mooi. Wat ik fijn vind is aan deze foundation is dat hij goed dekt maar je niet ziet of het gevoel hebt dat je een laagje foundation op hebt.

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation

De kleur smelt heel mooi samen met de huid en de kleur matcht gewoon perfect! Ik vind de dekking goed, mijn gezicht oogt rustig en alles wat ik niet wil dat gezien word zie je ook niet. Deze foundation blijft de hele dag mooi zitten. Eerlijk deze ga ik zeker kopen als hij op is. Denk dat dit een van de fijnste foundations is die ik in tijden gehad heb!

MAX FACTOR Radiant Lift Foundation is verkrijgbaar is verkrijgbaar bij o.a. Etos en Bol.com voor €17,89