Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om de thee blend Tastea Horsepower te proberen. Ik had al veel over de theeën van Tastea gelezen en was gelijk heel nieuwsgierig! Tastea verkoopt theeën die verschillende gezondheidsvoordelen heeft en ook nog eens allemaal tasty smaken!

Tastea HorsepowerTastea Horsepower

Ingrediënten

Green tea china sencha, white tea pai mu tan, birch leaves, horsetail, china white monkey, natural flavouring (raspberry – violet flower – strawberry taste) , raspberry, mallow. (let op; Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose)

Tastea Horsepower

Mijn persoonlijk keuze voor Horsepower thee blend

Ik koos vanwege drie redenen voor de Horsepower blend; mijn chronische psoriasis. Het staat er niet specifiek bij dat het ook kan ondersteunen bij psoriasis maar wel bij chronische ziektes waaronder psoriasis wel valt. Dus deze moet daar zeker ook bij helpen. Nu ik deze maand 33 jaar word begint mijn huid ook te veranderen en Horsepower gaat huidveroudering tegen, wie wilt dat niet! En mijn weerstand kan zeker op het moment wel een extra boost gebruiken. De keuze was voor mij dus niet moeilijk.

Meestal kies je een thee blend vanwege de smaak maar de insteek van Tastea is om de thee blend te kiezen die jouw extra ondersteuning geeft waar jij het nodig hebt. Ik heb bij mijn keuze ook niet op de smaak gelet en dat was dus een verassing.

Tastea Horsepower

Tastea Horsepower

De Horsepower

Ik ontving bij de Horsewpower Ik vind de vormgeving erg mooi van de thee blend en staat gewoon ook nog eens leuk in de keuken (het oog wilt ook wat). Al draaiend haal je de dop van de pot af en gelijk ruik je de thee en zie je gewoon heel goed de ingrediënten terug. Zoals de violet flower viel mij op. Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie de geur van de thee niet zo heel lekker vond vrij sterk, maar ja eigenlijk klopt dat ook wel. Je ruikt 100% de natuurlijke ingrediënten.

Tastea Horsepower

Tastea Horsepower

De Tastea Theebeker

Naast dat ik de Tastea Horsepower thee blend ontving kreeg ik ook de handig en functionele Tastea theebeker. De beker is niet alleen handig om thuis te gebruiken maar ook buitenshuis ideaal. De theebeker is dubbelwandig en zorgt ervoor dat de thee lang warm blijft en ook koude dranken blijven langer koud. De beker is makkelijk schoon te houden en bestaat uit verschillende losse elementen. De theebeker is voorzien van een filter waardoor je geen theegruis binnen krijgt. En de beker heeft ook nog een geheime bodem en ik bewaar daar mijn extra thee zodat ik ook op mijn werk meerdere keren kan genieten een lekker kopje thee. De inhoud lijkt op het oog meer als dat het is. Je kan er iets meer dan een theeglas uithalen.

Tastea Horsepower

Het gebruik

Ik doe 2,5 gram (advies van Tastea) in de speciale theebeker en vervolgens giet ik er kokend water in. Daarna doe ik het speciale zeefje erop draaien en de drink dop. Het zeefjes zorgt er natuurlijk voor dat de losse thee word gefilterd en niet in je mond terecht komt. Ik laat de thee 5 min trekken voordat ik het ga drinken, hoe langer je wacht hoe sterker de thee vanzelfsprekend ook word. In het begin moest ik erg wennen aan de smaak maar nu ik heb meerdere keren per dag, dagelijks drink ben ik er aan gewend. Ik proef vooral de rasberry en strawberry terug en de green tea. Ik gebruik in natuurlijke en/of kruiden theeën nooit suiker en dat is ook helemaal niet nodig bij de theeën van Tastea.

Tastea Horsepower

Conclusie

Ik vind het moeilijk om nu vast te stellen of het helpt tegen huidveroudering, rimpels en chronische ziektes (mijn psoriasis). Ik geloof dat je dit voor een langere tijd consequent moet gebruiken om het effect ervan te kunnen vaststellen. De theeën van Tastea zijn prijzig maar daar tegenover staat zoveel goed als je het mij vraagt dat ik serieus een nieuwe thee blend koop als de mijne op is.

Tastea Horsepower is online verkrijgbaar bij Tastea voor 35.95 en de Tastea theebeker is verkrijgbaar voor 19.95 met de kortingscode beautyunboxing krijg je bij je aankoop 10% korting

Ben jij al bekend met de thee blends van Tastea?