Het is weer tijd voor een gadget update want de afgelopen tijd ben ik weer ontzettend verwend door Sudio. Ik ontving twee super mooie marble kleurige gadgets. Hou jij net zo veel als mij van Marble? Lees dan snel verder!

Scandinavië is tegenwoordig een mekka voor design spulletjes. Er blijven maar mooie bedrijfjes opduiken uit die hoek van de wereld en een daar van is het bedrijf Sudio. Sudio staat voor elegantie, minimalistisch en stijl. Dit zie je dan ook echt terug in de prachtige Regent hoofdtelefoon.

Sudio Regent hoofdtelefoon

De Regent hoofdtelefoon is echt prachtig. Hij is er zowel in het zwart als wit maar ik ben echt verliefd geworden op de witte variant. De kapjes aan de zijkant kan je vervangen door bijvoorbeeld deze leuke marble caps. De gouden details maken de hoofdtelefoon helemaal af!

Tip! Als je nu besteld via de webshop krijg je er gratis een marmeren telefoon hoesje bij. Met de code beautyunboxing krijg je ook nog eens 15% extra korting!

De regent hoofdtelefoon is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook enorm handig. Ik zit zelf altijd te klooien met draadjes en in-ear oordopjes vind ik zelf ook niet fijn omdat ik vaak last krijg van mijn oren. De Regent hoofdtelefoon is volledig draadloos en heeft fijne zachte kussentjes. Ook kan je hem goed stellen zodat vrijwel iedereen de hoofdtelefoon past.

Nou was ik eigenlijk bang dat draadloos niet heel fijn zou zijn vanwege de batterijduur maar niets is minder waar. De batterij gaat namelijk maar liefst 24 uur mee! En ja, dat heb ik uitgebreid kunnen testen toen ik afgelopen weekend lekker naar Londen ging. Ik had vooraf wat leuke series gedownload op mijn Netflix app en heb in het vliegtuig heerlijk zonder problemen een paar afleveringen van The Blacklist gekeken. Qua geluid ben ik ook erg tevreden. Zelfs met de herrie van het vliegtuig kon ik heerlijk mijn aflevering kijken zonder dat de mensen naast mij er last van hadden.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe gadgets, wat vind jij van de Sudio Regent hoofdtelefoon? 

 Handtekening Jamey