OPI Pop Culture Collection

OPI heeft een nieuwe trend opgezet met de limited edition OPI Pop Culture Collection. Zes vrolijke kleuren met een unieke bubbly textuur. De innovatieve formule met 3D textuur geeft een speelse finish, met een knipoog naar pop art.

OPI Pop Culture Collection

 Over OPI Pop Culture Collection

Nail art blijft populair en met deze lakken kan je eenvoudig een eigen nail art maken.

OPI Pop Culture Collection

OPI Hate To Burst Your Bubble

Een heerlijke vrolijke knal gele kleur. Er zit een lichte shimmer in verwerkt. Deze dekt met twee dunne laagjes.

OPI Pop Culture Collection

OPI Pops!

Rood is altijd goed een kleur die passend is voor vrijwel iedereen. Voornamelijk hier zie je de structuur van de lak goed terug. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk en ook deze dekt mooi met twee laagjes.

OPI Pop Culture Collection

OPI Pink Bubbly

Pink Bubbly is een kauwgom roze kleur, heerlijk zoet! De kleur heeft een paarse ondertoon en zal ook mooi zijn op de teennagels. Ook het verwijderen viel mij erg mee. Ik dacht dat het net zo moeilijk te verwijderen zou zijn als een glitter lak maar dat is helemaal niet het geval. Ook trekken de kleuren niet in de nagels. Ook deze dekt goed met twee laagjes.

OPI Pop Culture Collection

OPI Pop Star

Dit is een mooie lavendelkleurige lak. Deze heeft een hele zachte parelmoer glans en geeft een mooi effect. Ik vind de textuur zelf wel erg wennen. Met de kwastjes van OPI kan je makkelijk de lak goed aanbrengen op de nagel. Pop Star dekt met twee laagjes.

OPI Pop Culture Collection

OPI Days Of Pop

Days Of Pop is een helder blauwe kleur. Deze dekt wederom met twee laagjes.

OPI Pop Culture Collection

OPI Bumpy Road Ahead

Een van de trend kleuren dit jaar was wel kobaltblauw. Hierin kan je duidelijk de shimmer is terug zien wat een gaaf effect geeft vooral in direct zonlicht. Ook deze dekt goed met twee dunne laagjes.

Een vrolijk collectie is het zeker. Maar eerlijk is eerlijk het is door de structuur niet mijn collectie. Ik ben toch meer een liefhebber van glitter lakken of mooi creamy lakken met eventueel daarin iets extra’s verwerkt. De lakken dekken zoals ik gewend ben van OPI en zijn ook makkelijk weer van de nagels te verwijderen.

OPI Pop Culture Collection is tijdelijk verkrijgbaar voor €14,95 per stuk & mini pack van 4 stuks voor €19,95 bij OPI

Wat is jouw eerste indruk van deze collectie?