Nog maar een maandje en mijn kleine zusje gaat trouwen. En zonder er echt over na te hebben gedacht vroeg ze aan mij wat ik eigenlijk aan ging doen. Ik heb er werkelijk waar nooit bij stil gestaan. Tijd om dus op onderzoek uit te gaan! Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik ook niet had verwacht dat ik hier als zus van de bruid echt over na zou moeten denken omdat ik verwacht had eerder te gaan trouwen als zij. Maar nu de rollen dan toch omgekeerd zijn is het natuurlijk wel belangrijk om een leuke outfit te gaan samenstellen! Op zoek dus naar wat inspiratie!

trouwen

Het eerste wat ik gedaan heb is (uiteraard) Google afspeuren. Gek genoeg kom je dan al snel uit op alleen maar jurkjes en rokjes. Iets waar je mij niet heel erg snel in ziet. Niet omdat ik een tomboy ben of iets hoor. Maar jurkjes zijn niet zo aan mij besteed. Ik heb spier witte melk flessen en een panty overleeft meestal de eerste tien minuten niet eens.

Scandi Style

Gelukkig kwam ik de Zalando Editorial pagina tegen. Dit is een online magazine vol nieuwtjes, de nodige inspiratie en goede raad van hun stylisten. Hier kwam ik een oud artikel tegen over de Scandi Style. Een mooie minimalistische stijl zoals we alleen maar kunnen vinden in Scandinavië. In dit trend report vertellen ze over de typische kleuren zwart, donkerblauw en wit die dit voorjaar gezelschap krijgen van zachte tinten als pastelroze, lichtblauw of zonnegeel. Zeker in combinatie met een bloemen motief heb je een perfecte wedding outfit.

En wat dacht ja van de outfits, dresscode en ga zo maar door! Gelukkig is het voor de bruid niet heel moeilijk, maar voor de mannen is het toch wat lastiger. Kies je bijvoorbeeld voor de trouwpakken van Honeymoonshop.nl of ga je voor iets anders? En je gasten? Zitten die verplicht aan een dresscode vast? Allemaal dingen om over na te denken.

Ik ga dus op zoek naar een mooie maxi rok in een zachte pastel tint, een wit of creme topje met het liefst wat kant, en een zelfde kleur vestje voor als het wat kouder word in de avond.

Sieraden om je outfit af te maken

Ken je toevallig Xoo sieraden al? Hier kun je bijvoorbeeld een ketting met naam graveren. Romantischer kan haast niet toch? En naast dat het leuk voor jezelf is zou je als bruid bijvoorbeeld ook een mooie ketting cadeau kunnen doen aan je bruidsmeisjes. Een prachtige herinnering voor later als je het mij vraagt!

Heb jij nog leuke tips? Of advies over waar ik deze items kan scoren? Laat ze dan even achter in de comments!

https://www.dressmelody.com/