Elke ochtend of elke week weer: dat eindeloze strijken van overhemden. Het mag nu wel eens afgelopen zijn. Jij bent niet de enige die er zo over denkt… Gelukkig! Er zijn namelijk kreuk- en strijkvrije overhemden te koop!

De strijkvrije overhemden hoef je alleen maar in de was te gooien en op een hangertje te hangen als ze klaar zijn in de wasmachine. En poef, geen vouw of kreukel meer te bekennen. Klinkt jou dit ook als een droom in de oren? Kijk dan eens op HemdVoorHem.nl. Hier hebben ze het grootste aanbod strijkvrije overhemden in Nederland.

Het leuke aan overhemden, is dat ze allemaal heel erg van elkaar kunnen verschillen. Gelukkig is dit ook zo met strijkvrije overhemden. Voor elke dag en elke gelegenheid een ander overhemd. Dit kan verschillen van overhemden in een effen kleur, voor meer serieuzere dagen. Tot de super drukke printjes die leuk zijn om vooral casual te dragen. Het is allemaal online te vinden, dus je kan alles gemakkelijk thuis bestellen en alles passen. Mocht het niet goed zitten of valt het tegen, kan je het altijd gratis retourneren.

Voor iedere man wat wils

Maar ook is er aan allerlei verschillende formaten mannen gedacht, aangezien ze er in veel verschillende maten en pasvormen zijn. Deze maten verschillen van extra lengte op de armen, tot grotere boordmaten, tot extra lengte op de romp. Het is er allemaal. Zo passen alle mannen hier in Nederland in een strijkvrij overhemd. Lekker makkelijk toch? Maar ben jij nou iemand die graag strijkt, dan kan dat ook. Want je strijkvrije overhemd loopt geen schade op als je het strijkt. Maar je zou alsnog een strijkvrij overhemd aan kunnen schaffen, simpelweg omdat er veel meer leukere overhemden zijn.

Strijkvrij of easy care

Wel is het handig om op te letten of het overhemd strijkvrij of strijkvriendelijk is. Er zijn namelijk wat merken die nog strijkvriendelijke overhemden verkopen. Deze zijn iets minder glad als ze opgedroogd zijn. Als je het overhemd dan aan doet, trekt het vaak wel glad door de lichaamswarmte. Maar er zijn ook gevallen waarbij je voor de zekerheid toch nog even de strijkbout er over heen haalt.