Shabbies Amsterdam, vaak afgekort tot Shabbies, is een merk dat pas bestaat sinds 2004. Shabbies is een kwaliteitsmerk dat voor de echte shopaholics onder ons niet onbekend zal zijn. Shabbies gebruikt voor de producten echt leer. Laarzen, tassen, portemonnees en riemen, ze komen elk seizoen weer voorbij in de collectie van het merk. Lees hier alles over wat je van dit merk kunt verwachten, ook hebben we een aantal draagtips gegeven!

Collectie

Zoals gezegd is de collectie van Shabbies divers. Toch zijn het vooral de laarzen die in het in het oog vallen bij de shoppers. Want, zoals iedereen weet; een paar schoenen kan de outfit breken of maken. Met de laarzen van Shabbies kun je alle kanten op. Je kunt zowel enkellaarsjes als langere laarzen kopen. Door de stoere én nonchalante look zijn de laarzen prima te dragen onder zowel een mooie spijkerbroek als een nette rok of jurk. Naast de schoenencollectie kun je je outfit helemaal afmaken met een matchende riem en/of tas. Handtassen, shoppers, schoudertassen of een crossbodytas, Shabbies heeft ze allemaal. Je zult zien dat de stijl van de tassen lijken op die van de laarzen.

Shop verstandig; buit de uitverkoop uit

De laarsjes van Shabbies zijn zoals gezegd van echt leer, en ze zijn dan ook redelijk prijzig. Meer dan 150 euro ben je zeker wel kwijt aan een mooi paar. Voor de tassen geldt eigenlijk hetzelfde. Natuurlijk is het nooit verkeerd om te investeren in een goed paar schoenen of een tas, aangezien ze toch lang meegaan. Maar is het natuurlijk fijner om wat geld over te houden, zodat je ook nog even die leuke broek kunt kopen! Ze verkopen dit merk ook bij SuperSales, en dat scheelt dus best wel wat!

Outfit tips

Het is leuk om een aantal items van Shabbies Amsterdam tegelijk te dragen, want het merk maakt vaak gebruik van hetzelfde type leersoorten voor zowel hun tassen, schoenen als riemen. Het kan dus best leuk zijn om schoenen en een tas te dragen die er qua stof identiek uitzien. Zo lang je zorgt voor genoeg contrast in de rest van de outfit geeft dit een erg verzorgde uitstraling. Combineer een paar leren enkellaarsjes met een wijde jeans voor een stoere en moderne look. Als je dan ook nog een riem van Shabbies hebt, is de outfit helemaal af.

Shabbies is een mooi, Nederlands merk dat erg populair aan het worden is. Een echte shopverslaafde moet dit merk dan ook zeker een keer een kans geven! Leer is nou eenmaal een topmateriaal, waar je als echte modeliefhebber nooit genoeg items van kunt hebben.