Hoofdfoto Desenio

Eerder heb ik jullie al een aantal prachtige poster van Desenio mogen laten zien. Aan mijn poster collectie heb ik inmiddels weer een aantal nieuwe posters toegevoegd. Ik ben dit keer voor een andere stijl gegaan, Botanisch en natuur motieven. Kijk je gauw mee naar mijn nieuwe Stijlvolle Desenio Posters!

Over Desenio (1)

Over Posters van Desenio

Desenio is een Zweeds merk en de webshop met een groot aanbod voor wanddecoratie en posters. Je kan in de webshop makkelijk een persoonlijk keuze maken en gericht zoeken. Prijs en kwaliteit staan altijd in verhouding. En nu ik persoonlijk hier ervaring mee heb kan ik dat ook echt beamen. Door posters kunnen je woongedeelte een persoonlijk tintje geven. Het assortiment vernieuwd zich steeds met de laatste trends. Bij de posters hebben ze diverse lijsten. Ik heb bij het kiezen van mijn posters dan ook gelijk bijpassende lijsten besteld.

Levering + verpakking

Ik deed mijn bestelling voor 4 posters en 4 lijsten. En een week kwam het al binnen. De posters zaten netjes kartonnen zwarte map en de lijsten waren allemaal goed verpakt met plastic folie.

Ik had eerst alles netjes uitgepakt. Daarna heb ik één voor één alle posters in de lijsten gedaan. Vervolgens heb ik op de grond de posters zo neer gelegd zoals ik ze op mijn wand wilde hebben. Het is namelijk makkelijk om op die manier nog te schuiven, eventueel maak je er een foto van om een nog duidelijker beeld van te krijgen.

Hoofdfoto Desenio

Mijn persoonlijke poster en lijst keuze

Ik koos voor licht houtenlijsten en één witte om dat dit een natuurlijk materiaal is wat veelvuldig terugkomt in mijn huis en tijdloos is. Elke posters zal er mooi in passen. En ik ben een voorstander om juist belangrijke basis spullen in je huis zo licht en natuurlijk mogelijk te houden.

Desenio Posters

Fotoplank

Boven mijn bank heb ik een fotoplank geplaatst. Zodat ik daar posters en klein woonaccessoires kwijt kan. Eerder had ik een fotowand gemaakt maar ik wissel toch graag en stem mijn accessoires altijd af aan het seizoen, dus vandaar mijn fotoplank nu. Ik heb er drie posters op staan in verschillende grote zodat je een speels en toch overzichtelijk effect creëert. Links zie je star magnolia blossom poster 30×40 daarnaast Sand Slipping Through Poster die stuk groter is 50×70 en dan Coastline Poster die ik heb opgehangen in de formaat 30×40.

Desenio Posters

De Strolling in The Sand Poster heeft een formaat van 50×70. Dit is mijn favoriete poster en heb hem daarom een special plekje in huis gegeven, waar hij mooi tot zijn recht komt.

Desenio Posters

Je zag het misschien al maar ik ben groot fan van het strand. het geeft mij altijd rust en deze sfeer wilde ik ook met de poster van Desenio creëren in mijn huis. Een surf plank en een prachtige kustlijn op een poster maakt het voor mij helemaal af. Surfboard on the Beach Poster os 40×50 en heb ik in een licht houtenlijst. De Coastline Poster is net iets kleine 30×40. Ik vind de combinatie van deze erg mooi samen.

Desenio Posters

Wederom erg blij met de posters, lijsten en levering van Desenio. De kwaliteit is haarscherp van de posters.