Philosophy Purity is één van de populairste lijnen van het merk. Al heel veel erover gezien en gelezen, maar voor mij is Philosophy helemaal nieuw. De afgelopen weken heb ik Philosophy Purity Cleanser & Moisturizer trouw dagelijks gebruikt en getest, ik kan al verklappen ik ben fan!

Over Philosophy Purity Cleanser & Moisturizer (2)

 

Philosophy Purity Mattifying Moisturizer

Philosophy Purity Mattifying Moisturizer

Mijn gezicht verzorg ik driemaal per dag altijd met een verzorgende crème. In de ochtend, na het douchen begin van de avond en als ik ga slapen. De Philosophy Purity Mattifying Moisturizer gebruik ik voor mijn gevoelige huid altijd na het douchen. Hij is trouwens ook perfect als je last hebt van een vettige huid, hij geeft namelijk een matt effect.

Philosophy Purity Mattifying Moisturizer Spuit

Doormiddel van een pompsysteem kan je makkelijk en op een hygiënische manier het product gebruiken en doseren. Ik gebruik twee á drie pompjes per keer. De formule is gel-achtige en luchtig en geeft gelijk een verfrissend gevoel. de ingrediënten zijn goed voor de huid en het bamboe-extract zorgt voor een glansvrije finish. met aanhoudende hydratatie biedt deze moisturizer de optimale verzorging gedurende de dag zonder een glans rondom de t-zone. De moisturizer smelt snel samen met de huid en is niet plakkerig. Een mooie bijkomstigheid is dat deze crème ook overtollig talg van de huid uitdroogt.

Philosophy Purity Mattifying Moisturizer is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €25,00 141ml

Philosophy Purity One step cleanser

Philosophy Purity One-Step Mattifying Facial Cleanser

Mijn gezicht reinig ik tweemaal daags en sinds kort doe ik dat met de Philosophy Purity One-Step Mattifying Facial Cleanser. Het product zit een doorzichtige flacon met een inhoud van 240ml. Wat ik er prettig vind aan deze cleanser is dat je hem ook kan gebruiken om je oog make-up te verwijderen op een milde manier. Een van de belangrijkste ingrediënten die je hier in terug vind is bamboe-extract, wat ervoor zorgt dat vuil, olie en make-up verdwijnen zonder de huid uit te drogen. Ook als je last hebt van acne of een vettig huid kan je deze cleanser prima gebruiken, hij geeft de huid namelijk een matte finish.

Philosophy Purity One step cleanser applicator

Het product kan je makkelijk doseren via een kleine opening aan de bovenkant. Ik breng het product aan op een vochtige huid en masseer het in met een ronddraaiende beweging. De cleanser gaat dan lekker schuimen en vervolgens spoel ik het af met lauw water en dep ik mijn gelaat droog. Mijn huid voelt hierna helemaal niet trekkerig of droog aan. En geeft een zacht en fris gevoel.

Philosophy Purity One-Step Mattifying Facial Cleanser is verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL voor €26,00

Philosophy Purity Cleanser & Moisturizer eind foto

Conclusie over Philosophy Purity Cleanser & Moisturizer

Mijn eerste ervaring met de producten Philosophy Purity Cleanser & Moisturizer, zijn heel positief. Ik begrijp nu waarom dit merk zo geliefd is bij veel beautybloggers. Ik merk dat mijn huid op langer termijn rustiger vooral.