SodaStream Limited Gold Edition

Voor de aankomende feestdagen heeft SodaStream een Limited Gold Edtion uitgebracht. Tegenwoordig willen veel mensen praktische en liefst duurzame cadeaus ontvangen of geven. Met SodaStream maak je zelf verfrissend bruiswater of fruitig drankje met water uit de kraan. Ik heb hem uitgebreid getest en vind het zo’n goede aanwinst! Kijk je snel mee naar mijn review van de SodaStream Limited Gold Edition?

 

SodaStream Limited Gold Edition

Over SodaStream Limited Gold Edition

De Limited Gold Edition is een glamoureuze uitvoering van de vertrouwde SodaStream bruiswatertoestel. De stijlvolle witte uitvoering en de bijbehorende herbruikbare fles zijn tijdelijk beschikbaar in de kleuren goud en roségoud. Goed voor het feest gevoel en ook nog eens goed voor het milieu.

Sodastream is een merk wat diverse soorten bruiwatertoestellen verkoopt. Zo maak je in je eigen keuken gemakkelijk bruiswater. Via o.a. de SodaStream Store kan je ook siroop kopen om zo het bruiswater een smaakje te geven.

SodaStream Limited Gold Edition

 

Waarom SodaStream en niet gewoon frisdrank uit de winkel?

Ik vroeg vooraf aan een gebruiker van SodaStream waarom je dit zou aanschaffen, als je ook gewoon frisdrank ik de winkel kan kopen.

Die vraag werd meteen goed en duidelijk beantwoord; SodaStream bruiswatermakers zijn  voordelig, je kan namelijk gewoon water uit de kraan gebruiken. De siroop die je los kan kopen is betaalbaar en duurzaam want per keer heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. En daarnaast is het veelzijdig je kan er zelf bruiswaterdrankjes van maken of zelfs cocktails. En waar SodaStream zelf ook heel duidelijk mee naar voren komt is dat het gewoon een milieuvriendelijk product is.

 

SodaStream Limited Gold Edition

Inhoud SodaStream Limited Gold Edition

Hierin zit de SodaStream maker, SodaStream CO2 Cillinder die ervoor zorgt dat je bruiswater krijgt. En de fles met natuurlijk de gouden accenten.

SodaStream Limited Gold Edition

Hoe werkt het

Ik leg per stap uit hoe het werkt, ik was verrast hoe snel en gemakkelijk ik in een handomdraai bruiswater had gemaakt!

  1. Je maakt de achterkant van het toestel op en daarin zet je de CO2 cilinder. Vervolgens maak je de achterkant weer dicht.
  2. Je vult de fles net boven het midden met water, niet te vol want anders loop het over met de volgende stappen.
  3. Vervolgens zet je de fles in het toestel.
  4. Op de bovenkant van het toestel zit een gemakkelijke bedieningsknop. Deze druk je de hele tijd in.
  5. En dan begint de lucht van de CO2 cilinder zich te vermengen met het water en gaat het bruisen. Ik heb dit ongeveer 1 á’2 minuten gedaan. En voilla! Klaar is je eigengemaakt bruiswater!

Wat ik al eerder zei kan je al 7e stap de siroop toevoegen, deze heb ik niet maar ga zeker wel erbij halen om de set compleet te maken.

SodaStream Limited Gold Edition

Ik ben fan de SodaStream Limited Gold Edition! Ik vind de wit met gouden accenten gewoon heel erg mooi en fris. Je kan jezelf of je gasten eens wat anders aanbieden. En op de site van SodaStream vind je trouwens ook nog hele leuke bruisende recepten. Dus kortom betaalbaar, duurzaam en veelzijdig! Het bruisende cadeau voor de feestdagen!