Simple Moisturising Facial Wash

Vandaag laat ik jullie Simple Moisturising Facial Wash zien. Het merk Simple is niet alleen populair in Nederland maar is de nummer 1 in de UK als het gaat om huidverzorging. Simple is een milde reiniging voor de huid met voedende vitamines. Ik had al veel gelezen over het merk. Een aantal weken gebruik ik deze reiniging en vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Simple Moisturising Facial Wash

Over Simple Moisturising Facial Wash

De facial wash van Simple verwijderd make-up resten en onzuiverheden. Het is een hydraterende gezichtsreiniger die zuiveren  ingrediënten bevat en toegevoegde vitamines om je huid een boost te geven.

Het product bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en is 100% zeepvrij.

Simple Moisturising Facial Wash

Kort over het merk Simple

Simple is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van een huidvriendelijke, zachte aanpak voor de huid. Na verloop van tijd heeft Simple de huid echt leren begrijpen, wat het doet en de dagelijkse uitdagingen waarmee de huid wordt geconfronteerd. Daarbij verdient iets dat zo gevoelig en kostbaar is, de beste verzorging.

Simple Moisturising Facial Wash

De verpakking van Simple Moisturising Facial Wash

De facial wash zit in een knijptube met een inhoud van 150ml. De verpakking is vrij neutraal en rustig. Doordat het in een knijptube zit kan je gemakkelijk het product doseren.

Het gebruik

Ik gebruik de facial wash twee keer per dag (in de ochtend en avond). Ik gebruik het nadat ik mijn make-up heb verwijderd met micellair water. Ik maak mijn huid beetje vochtig en knijp een kleine hoeveelheid uit de tube op mijn vingers. Eerst laat ik het door middel van mijn vinger op schuimen en vervolgens breng ik het aan op mijn gezicht. Ik breng het product met een ronddraaiende beweging aan en vermijd hierbij het gebied rondom mijn ogen. Na dat ik dit ongeveer een minuut heb in gemasseerd spoel ik mijn gezicht af met lauw water en dep ik mijn gezicht droog. Daarna kan ik beginnen met de dag of nachtverzorging.

Simple Moisturising Facial Wash

Conclusie

Mijn gezicht voelt schoon en gehydrateerd aan en voelt niet trekkerig aan. Simple Moisturising Facial Wash is goed te gebruiken als je een gevoelige huid heb. Het merk heeft me verrast want het doet wat het moet doen en is ook nog eens betaalbaar!

Simple Moisturising Facial Wash is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,05