Trends komen en gaan, maar soms zijn er zoveel leuke trends dat het zeker de moeite is om ze eens op een rijtje te zetten. Dat is dan ook meteen wat wij vandaag doen, want hiermee hopen we jullie te inspireren voor leuke en mooie sieraden. Ze maken immers je outfit en look helemaal af.

Goud

Gouden sieraden, ze zijn en blijven helemaal hip. Dat snappen wij heel goed, want goud is wat luxer dan zilver en het laat je look wat meer stralen. Omdat goud van kleur al warm is laat het jouw huid en teint net wat meer stralen. Fijn nu in de winter en heel mooi ook in de zomer wanneer je huid wat zongebruind is. Gouden oorbellen zijn bijvoorbeeld altijd goed, of het nu knopjes zijn of hangers of ringen. Ook een gouden ketting van TOV Essentials is heel mooi, zeker wanneer je een exemplaar hebt dat je bij meerdere outfits kunt dragen!

Floral

De bloementrend zien we dit voorjaar in heel veel categorieën terug. Zowel in kleding als in het interieur, maar dus ook in sieraden! Wat dacht je bijvoorbeeld van bloemen oorbellen? Superleuk wanneer het om een klein hangertje gaat, maar tevens ook heel tof wanneer het een groter exemplaar betreft en wat meer opvalt!

Geen stackable, maar multirow!

Een paar jaar geleden hadden we de trend van de stapelbare ringen. Dit waren allemaal minimalistische ringetjes die je met elkaar kunt combineren en samen aan één vinger kunt dragen. Dit jaar is de multirow ring helemaal hip. Dit betreft een ring waarin verschillende dunnere ringetjes zitten. Je kunt ze dus niet meer zelf combineren, want het gaat om één ring, maar het principe blijft een beetje hetzelfde. Supermooi en stoer tegelijk!

Boho chic

Hou je van wat meer opzichtigere sieraden items? Dan kan dit jaar voor jou al niet meer stuk. De boho chic trend in sieradenland is dit jaar een grote. Denk bijvoorbeeld aan wat grotere en opvallendere kettingen die je echt als statement piece draagt. Of aan armbanden met kralen. Je krijgt er het echte Ibiza vibes gevoel van, heel tof!

Hoopydy hoops!

Hoops, in grote en in kleine maten, gaan we dit jaar ook veel terug zien. Of je ze nu in het zilver of in het goud draagt maakt niet uit. Ringen in je oren zijn helemaal hip. Heb je meerdere gaatjes in je oren, dan kun je ook verschillende maten met elkaar combineren. Begin echter wel met groot en ga dan steeds kleiner. Succes verzekerd!