Het voorjaar staat voor de deur en dat geeft ons moeders (en vaders) een goed excuus om eens lekker te gaan shoppen voor onze kids. Vinden jullie het shoppen van kinderkleding ook veel leuker dan shoppen voor jezelf? Geloof ons…je bent zeker niet de enige. Om je alvast wat inspiratie te geven zetten we vandaag een paar leuke kinderkleding trends op een rijtje.

Felle kleuren

Dat het voorjaar er weer aan komt zien we aan de felle kleuren die in de (digitale) rekken hangen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is er heel veel leuke en kleurrijke kleding te koop. Combineer kleuren met elkaar, ook al lijkt het wat te clashen. Alles kan en alles mag, want juist dat speelse effect is helemaal in. Zelfs in broeken zijn felle kleuren hip. Dit worden geheid jouw nieuwe favoriete meisjes broeken!

Bloemen

Bloemen horen bij het voorjaar en ook in de kleding zien we dit terug. Denk aan vestjes of gilletjes met bloemetjes op, maar ook leuke shirtjes en zelfs flared broeken. Of wat dacht je van leuke jeans met geborduurde madeliefjes erop? Juist! Super schattig en stiekem ook erg leuk voor jezelf 😉 Combineer de bloemenitems met effen kleuren en je zit altijd goed.

Ruches en broderie

Wanneer je van het echte lieflijke houdt dan kun je dit voorjaar je lol op. Ruches en broderie details in de kinderkleding gaan we namelijk veel terugzien. Dat kan all over het hele shirtje zijn, maar bijvoorbeeld ook subtiel verwerkt in een mouwtje. Wij vinden shirtjes met rushes aan de mouwtjes bijvoorbeeld heel erg leuk! Het staat lekker speels en juist dat is wat kinderkleding mag zijn. Als het dan ook nog eens in die lekkere felle kleurtjes komt is het helemaal top!

Pasteltintjes

Kleding in pastelkleuren is elk voorjaar weer een hit. Deze trend blijft ook dit jaar nog hangen en dat is alleen maar leuk. Pastelkleuren laten zich goed met elkaar combineren, maar bijvoorbeeld ook met een spijkerbroek of wit. Of wat dacht je van roze? Roze broeken voor meisjes zijn ook altijd goed. Het staat, net als die felle kleurtjes, lekker vrolijk.

Baseball jackets

Een specifieke trend die we nog veel gaan terugzien deze lente zijn de baseball jackets. Ze zijn natuurlijk heel erg stoer en kunnen zowel door jongens als door meiden gedragen worden. Onwijs leuk, want dit soort jasjes komen in allerlei kleurcombinaties en printjes, waardoor het heel veelzijdig is.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening. Welke trend binnen de kinderkleding voor dit voorjaar vind jij het leukst? En heb jij misschien al wat items uit dit lijstje geshopt voor je kindje?