De zon, wat hebben we haar allemaal gemist! De winter lijkt een eeuwigheid te duren en die zon en wat warmte is meer dan welkom op het moment vinden wij. Hoe zit dat met jou? Ben je er ook zo aan toe? Wanneer het zonnetje zich eenmaal laat zien moeten we er extra van genieten, want geluk zit hem immers in de kleine dingen. Hoe je dat doet? Wij geven vandaag 5 leuke tips!

1. Zonnetje binnen halen

Wanneer de zon schijnt zo net na de grijze winterdagen voelt iedereen zich meteen een stuk beter. Logisch ook, want er zitten bepaalde vitamines in de zonnestralen die bijdragen aan ons welzijn en geluksgevoel. Ook al kan het buiten dus nog soms best wel eens fris zijn, toch is het fijn om het zonnetje naar binnen te halen. Laat hem lekker naar binnen schijnen en geniet! Wanneer er teveel zon naar binnenkomt kun je echter kiezen voor een goede zonwering. Check de link voor meer informatie. Sluit deze niet helemaal, zodat je wel nog wat ervan kunt genieten.

2. Genieten achter het glas

Genieten achter het glas, dat doen we wanneer het nog wat koud is. Zet die fijne luie stoel in het hoekje waar de zon naar binnen piept, gooi de gordijnen open en genieten maar! Het voelt heerlijk warm aan en je voelt dat je lichaam meteen in standje relax gaat. Zo kun je weer even lekker opladen om erna er weer goed tegenaan te kunnen.

3. Shop die mooie zonnebril!

Het seizoen voor de zonnebrillen moet nog wat starten in de winkels, maar wij vinden dat je hem nu al lekker kunt kopen. Zo kun je hem dragen bij de eerste zonnestralen en ben je helemaal klaar voor het fijne lente weer! Ook handig is om alvast een goede zonnebril te hebben voor in de auto, want die heb je nu af en toe zeker nodig.

4. Ga eropuit

Tijdens een zonnige dag is het heerlijk om er even met het gezin of in je eentje op uit te gaan. Het hoeft niks geks te zijn of geld te kosten. Maak eens een lekkere wandeling of ga een rondje fietsen. Tussendoor neem je een pauze op het terras in jawel…het zonnetje!

5. Lekker de tuin in

Liever thuis genieten van de zon? Ga dan je tuin in. Die is misschien nog niet zomerklaar, maar dat geeft je meteen de gelegenheid om lekker in de zon te werken in de tuin. Op die manier ben je goed bezig en geniet je evengoed van de eerste zonnestralen!