Nog maar een paar weken en ik ga lekker naar het zonnige Empuriabrava in Spanje. Ik kan echt niet wachten om lekker te gaan zonnen en te genieten op het strand. Toen ik op zoek ging naar een paar leuke strandoutfits kwam ik een nieuwe webshop tegen die ik graag met je wil delen. Lees je mee?

LASCANA

LASCANA is het kleine zusje van OTTO alleen dan speciaal voor iedere vrouw. Op LASCANA kun je als vrouw niet alleen terecht voor sexy lingerie maar ook voor hele leuke bikini’s en strandkleding. Met merken als onder andere adidas Performance, Bench en Calvin Klein kunnen ze vrijwel ieder budget bedienen. Daarnaast hebben ze ook het LASCANA eigen merk waar prachtige items bij zitten!

Perfect voor mij dus, ik ga namelijk over een paar weken lekker even een weekje genieten van het zonnetje in Spanje. Uiteraard zal ik heel veel foto’s maken en jullie via Instagram op de hoogte houden.

lascana 2

Tijdens het rondneuzen op de site kwam ik een geweldige strandjurk tegen. Hoewel hij zwart is en dat niet de eerste beste zomer kleur is vind ik hem wel erg leuk voor deze zomer door de lengte en vorm. Op de heupen zit een soort van stretch band waardoor hij eigenlijk voor ieder figuur passend is. En het fijne vind ik helemaal dat hij bij de buik lekker plooit. Met mijn buikje is dat toch wel echt heel erg fijn!

lascana

Ook kwam ik dit hele leuke topje tegen. Ook deze valt lekker los en luchtig. Maar hij heeft wel echt een prachtig kanten detail op de rug. Je kunt de top stylen op een leuke maxi rok, maar bijvoorbeeld ook op korte shorts! Alles is mogelijk!

Ik kan niet wachten om mijn bestelling binnen te krijgen en het vliegtuig in te stappen naar Spanje! Ga jij ook nog op vakantie deze zomer?

Handtekening Jamey