Nu de zomer toch echt bijna op z’n einde is kunnen we weer gaan aftellen naar de gezellige donkere decemberdagen. Kerstverlichting siert dan onze huizen en sommige van ons kijken daar al het hele jaar naar uit. Begrijpelijk, want het is reuze gezellig. Wist je dat deze sfeerverlichting niet enkel met Kerst kan, maar lekker het hele jaar door? Vandaag geven we wat leuke tips hoe je van je sfeerverlichting het hele jaar kunt genieten!

Gezellig balkon

Wanneer je geen tuin maar een balkon hebt hoeft dat niet te betekenen dat je er nog niets mee kunt doen. Ook een balkon kun je heerlijk gezellig maken. Wikkel bijvoorbeeld koppelbare kerstverlichting buiten lichtsnoeren om je railing. Het maakt hierbij niet uit hoe groot je balkon is, want omdat je dit soort verlichting kunt koppelen kun je het zo groot maken als je zelf wilt. Heb je geen open railing? Bevestig het dan met wat nagels en haakjes, want ook dat blijft prima zitten. Zo zit je er altijd sfeervol bij, ook tijdens die fijne (na)zomeravonden.

Overkapping

Wanneer je de luxe van een overkapping hebt kun je ook daar lichtjes ophangen. Hoe je ze ophangt ligt een beetje aan het soort overkapping dat je hebt. Kies je voor gezellige kerstverlichting of de twinkly kerstverlichting met app die je op afstand naar wens kunt instellen? Persoonlijk vinden wij deze laatste erg leuk, want wanneer je over gekleurde verlichting beschikt kun je de kleur helemaal instellen naar de mood en vibe van het moment. Niet alleen is dit gezellig om tijdens de zomeravonden onder te zitten, ook ziet het er tijdens de sombere herfstdagen heel gezellig uit.

Tijdens een feestje

Wanneer je een feestje in de tuin houdt is een goede aankleding natuurlijk van belang. Naast slingers en wat ballonnen kun je ook kiezen voor prikkabels. Dit soort verlichting leent zich heel goed voor een feestje en kun je over je hele tuin spannen als je wilt. Het geeft een fijne sfeer af en de toon voor een goed feestje is meteen gezet!

Door je hele tuin

Natuurlijk kun je elk soort verlichting in je tuin ophangen. Of het nu enkel in een hoekje is of je het groots wilt uitpakken en door heel je tuin wilt hangen…het kan allemaal. Deze verlichting geeft veel sfeer aan je tuin. Onze tip is om het door het jaar heen wat subtiel te houden en om in het seizoen van de feestdagen uit te pakken. Je kunt dan met extra verlichting jouw lichtplan upgraden.