De komende feestdagen gaan er voor het tweede jaar op rij wat anders uit zien. Voor velen misschien wat soberder en rustiger, zonder grote feestjes en meer binnen de eigen familie. Jammer is het misschien wel, maar bedenk je goed dat je het evengoed nog leuk en gezellig kunt maken! Mocht je niet weten hoe, met deze vijf tips heb jij dit jaar misschien wel de mooiste kerstdagen ooit!

1. Mooie outfit

Bij kerst hoort natuurlijk een mooie outfit, want ook al blijf je misschien thuis…kerst is geen kerst wanneer je niet loopt te shinen in een glitterjurkje, een mooie jumpsuit of andere mooie outfit. Het leuke van deze feestdagen is dat je eigenlijk alles kunt dragen. Combineer jouw mooie outfit met een fijn accessoire, zoals een mooie armband. Mooie armbanden maken jouw outfit meteen helemaal af. Combineer het misschien met een bijpassende ketting en/of oorbellen en je straalt!

2. Mooie cadeaus

Kerst is het seizoen van geven, want hoe mooi is het als je iemand blij kunt maken met een zorgvuldig uitgekozen cadeau? Zorg ervoor dat je van te voren alles mooi hebt ingepakt om de uitpakervaring te optimaliseren. Stop er ook wat kleinigheidjes voor de kindjes bij en jullie kerst kan niet meer stuk.

3. Koken op je best

Het kerstdiner, op de een of andere manier zorgt het vaak voor stress. Terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Met een juiste voorbereiding kan iedereen een mooie kerstdiner op tafel zetten. Gebruik hierbij jouw mooiste servies, dek de tafel feestelijk en zorg voor kaarsjes op tafel. Met het juiste sfeertje en lekker eten is iedereen al snel tevreden.

4. Gezellige films

Na het kerstdiner is het tijd om uit te buiken. Je kunt dan natuurlijk lekker een rondje gaan wandelen, maar eenmaal terug warm binnen is het onwijs lekker om een gezellige film op te zetten. Wanneer je kindjes meekijken kun je voor een familiefilm kiezen, zoals bijvoorbeeld de standaard hit Home Alone.

5. Rust & relax

Omdat we deze kerst weer niet bij veel familie of vrienden op bezoek zullen gaan raden we aan om daar verstandig gebruik van te maken. Plan wat tijd in om gewoon eens even niets te doen. Om lekker op de bank te hangen, aan een puzzel te beginnen of misschien wel een kort dutje te doen. Wat rust tijdens de feestdagen doet ons allemaal goed, dus doe dit ook zeker! Zo kom je heerlijk relaxed de kerstdagen door.

Zo maak je Kerst 2021 toch leuk en gezellig!